Розробка комплексу маркетингу фірми “Renesanse”, Детальна інформація

Розробка комплексу маркетингу фірми “Renesanse”
Тип документу: Курсова
Сторінок: 10
Предмет: Інше
Автор: Олексій
Розмір: 41.1
Скачувань: 2298
середня

низька



Львівська Західна вся територія територія

Область Україна України розповсюдження

На даному етапі купівельна спроможність населення в Україні в загальному не є середньою, тому наше підприємство орієнтується на споживачів з середнім рівнем доходу. Враховуючи специфіку нашого товару, важливою ознакою сегментації є суспільний статус наших споживачів, оскільки він впливає на формування їх смаків. Ми орієнтуємось на споживачів з високим та середнім суспільним статусом, які вимагають задоволення своїх соціальних потреб. Відповідно, для цього кола споживачів, якість нашого товару передбачається високою. Фірма “Ренесанс” відносно недавно вийшла на ринок, і наші виробничі можливості ще не достатні для розповсюдження наших виробів по всій Україні, тому ми функціонуємо лише на ринку Західного її регіону. Ринок алкогольних напоїв характеризується досить жорсткою конкуренцією, наявністю великої кількості товарів – замінників, тому важливо , щоб наш товар був максимально доступний споживачу, отже, розповсюдженість нашого коньяку на ринку алкогольних напоїв Західної України повинна бути високою.

1.7 Позиціонування товару

Новому товару необхідно забезпечити чітко відокремлене від інших товарів місце на ринку і у свідомості споживачів. Нішу, котру займе наш товар можна зобразити за допомогою графіка.





Якість

Одесвинконцерн





Гетьман



Коблево









Розповсюдженість



Порівнюючи рівень якості нашх конкурентів з нашим, ми визначили чітко відокремлене у свідомості цільових споживачів місце на ринку для нашого товару.Наша фірма забезпечує досить високу розповсюдженість товару, яку згодом планує розширити. Фірма “Ренесанс” орієнтується на завоювання прихильності споживачів через встановлення нижчих цін ніж Одеськоговинноконцерного заводу та торгової марки “Гетьман” при відповідному рівні якості. Отже, при високій розповсюдженості, товар буде доступний обраним сегментам споживачів.

2. Розроблення товару

Товар розробляють за трьома рівнями:

1-ий рівень

(товар за задумом)



2-ий рівень

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes