Про Державний бюджет України на 1995 рік (06.04.95), Детальна інформація

Про Державний бюджет України на 1995 рік (06.04.95)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Закони України
Автор: Олкесій
Розмір: 25.1
Скачувань: 667
r

B*

R

E

2

t

v

Ue

TH

\x1C00зації товарів та інших предметів, що зберігалися під митним контролем, власник яких не знайшовся у встановлений нормативними актами термін, за винятком витрат, пов'язаних із зберіганням, пересиланням, перевезенням і реалізацією зазначених товарів, а також конфіскована іноземна валюта з наступним спрямуванням 20 відсотків одержаних коштів на розвиток матеріально-технічної бази митних, правоохоронних та інших уповноважених на це органів; ( Пункт "а" статті 10 із змінами, внесеними згідно із Законом N 301/95-ВР від 13.07.95 )

б) доходи, одержані Міністерством зовнішніх економічних зв'язків України від аукціонного продажу квот на експорт товарів, після покриття витрат, пов'язаних з проведенням аукціону;

в) кошти в іноземній валюті за реєстрацію представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності та в валюті України - за видачу експортних та імпортних ліцензій;

г) консульські збори, що справляються на території України в іноземній валюті, з наступним спрямуванням їх на розвиток дипломатичних представництв України за кордоном та на технічне оснащення пунктів оформлення віз, у межах сум, передбачених у державному бюджеті на ці видатки. Консульські збори в іноземній валюті, отримані за межами України, використовуються на поточне утримання дипломатичних представництв України в межах сум, передбачених на ці цілі;

д) кошти, в тому числі валютні, від реалізації надлишкового озброєння, військової та спеціальної техніки, майна, передачі в оренду основних фондів Збройних Сил та інших військових формувань, а також за виконані ними роботи та надані послуги спрямовуються цільовим призначенням на фінансування матеріально-технічного та наукового забезпечення, будівництва житла та вирішення інших соціальних питань військовослужбовців і членів їх сімей; ( Пункт "д" статті 10 із змінами, внесеними згідно із Законом N 301/95-ВР від 13.07.95 )

е) збори за виконання робіт по наданню послуг при здійсненні екологічного контролю у пунктах пропуску через державний кордон, розмір і порядок використання яких встановлюється Кабінетом Міністрів України. Дозволити 20 відсотків зазначених коштів за пропозицією Міністерства охорони навколишнього природного середовища і ядерної безпеки України спрямовувати для цільового використання на розвиток матеріально-технічної бази таких пунктів пропуску через державний кордон;

є) різниця в цінах на імпортований газ між ціною реалізації газу споживачам України і ціною закупівлі газу по імпорту з урахуванням витрат на транспортування його через територію України та націнки за послуги по його закупівлі та реалізації, погоджених з Міністерством економіки України.

Стаття 11. Бюджетні установи та організації одержані кошти за здані дорогоцінні метали і дорогоцінне каміння, що містяться у ломі та відходах, спрямовують:

установи і організації, що фінансуються з Державного бюджету України, 50 відсотків - на власні потреби і 50 відсотків - до Державного бюджету України;

установи і організації, що фінансуються з місцевих бюджетів, 50 відсотків - на власні потреби і 50 відсотків - до відповідного місцевого бюджету.

Стаття 12. Установити, що у 1995 році:

а) 80 відсотків коштів, які надходять до відповідних позабюджетних фондів приватизації від приватизації об'єктів малої приватизації, зараховуються до відповідних місцевих бюджетів і спрямовуються на підтримку програм соціального розвитку та післяприватизаційну підтримку об'єктів приватизації;

б) плата за понадлімітне використання прісних водних ресурсів зараховується до Державного бюджету України, бюджетів Автономної Республіки Крим, областей, міст Києва і Севастополя на умовах, передбачених для внесення плати за використання прісних водних ресурсів у межах ліміту;

в) розподіл платежів за користування надрами, передбачений пунктами 3 і 4 статті 31 Кодексу України про надра ( 132/94-ВР ), здійснюється відповідно до пункту 1 цієї статті Кодексу.

( Залучити до Державного бюджету України 100 відсотків залишків нерозподілених коштів в іноземній валюті Позабюджетного державного фонду приватизації за станом на 1 листопада 1995 року згідно із Законом N 476/95-ВР від 15.12.95 )

( Термін дії статті 12 продовжено на 1996 рік згідно із Законом N 96/96-ВР від 22.03.96 )

Стаття 13. Збільшити у 20 разів ставки земельного податку, встановлені Законом України від 3 липня 1992 року "Про плату за землю" ( 2535-12 ), з урахуванням їх підвищення у 1994 році.

Юридичні особи - платники земельного податку подають до державних податкових інспекцій розрахунки на сплату земельного податку за 1995 рік до 1 травня 1995 року з урахуванням ставок податку, встановлених цією статтею.

Стаття 14. Звільнити у 1995 році від сплати земельного податку військові частини, установи, військові навчальні заклади, науково-дослідні, дитячі, санаторно-курортні та оздоровчі установи, підприємства та організації (що утримуються за рахунок бюджету) Збройних Сил України, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Національної гвардії, Прикордонних військ, військ цивільної оборони, підприємства авіаційної, ракетно-космічної та суднобудівної промисловості, а також підприємства, які виробляють військову техніку та боєприпаси і займають значні за площею земельні ділянки, на яких знаходяться аеродроми, полігони, дослідно-випробні станції, добудовчі набережні, цехи небезпечних виробництв. Перелік зазначених підприємств, установ та організацій затверджується Кабінетом Міністрів України.

Стаття 15. Включити до складу Державного бюджету України на 1995 рік бюджет Пенсійного фонду України по доходах і видатках у сумі 368 930 млрд. карбованців.

Стаття 16. Установити, що в 1995 році обов'язкові внески на державне соціальне страхування та обов'язкові страхові внески до Пенсійного фонду України провадяться у розмірах, передбачених пунктом 2 Постанови Верховної Ради України від 17 червня 1993 року "Про порядок введення в дію Закону України "Про внесення змін і доповнень до Закону України "Про пенсійне забезпечення" ( 3290-12 ).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes