Про охорону прав на топографії інтегральних мікросхем (05.11.97), Детальна інформація

Про охорону прав на топографії інтегральних мікросхем (05.11.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 9
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21
Скачувань: 1384
заяву про реєстрацію топографії IMC;

матеріали, що ідентифікують топографію IMC.

5. З метою ідентифікації топографії IMC, яка не використовувалася до дати подання заявки, Установі подаються в одному примірнику матеріали, що дають вичерпну інформацію щодо топографії.

6. З метою ідентифікації топографії IMC, яка використовувалася до дати подання заявки, Установі разом із заявкою подаються зразки IMC, що включають дану топографію, в такому вигляді, в якому її введено в обіг. У цьому разі заява повинна містити також відомості про дату, коли топографію IMC вперше було використано, а матеріали - основні технічні характеристики зразка IMC.

7. Якщо подані матеріали, що ідентифікують топографію IMC, містять інформацію про будь-який шар топографії IMC або його частину, яка, на думку заявника, є конфіденційною, то даний шар у цілому або відповідну його частину може бути вилучено і включено до складу матеріалів, що ідентифікують топографію IMC, в закодованій формі.

8. Подані заявником матеріали, що ідентифікують топографію IMC, і зразки IMC, що включають дану топографію, зберігаються Установою шість років після закінчення дії реєстрації. По закінченні цього терміну ідентифікаційні матеріали та зразки IMC повертаються власнику права на його вимогу, а за відсутності такої вимоги - знищуються.

9. У заяві про реєстрацію топографії IMC необхідно вказати заявника (заявників) та його (їх) адресу, а також автора (авторів).

Якщо заявників два і більше, то у заяві може бути зазначено, на адресу котрого з них належить надіслати свідоцтво.

Автор має право вимагати, щоб його не згадували як автора в публікації Установи.

10. Інші вимоги до документів заявки визначаються Установою.

11. Документ про сплату збору за реєстрацію топографії IMC повинен надійти до Установи разом із заявкою на реєстрацію топографії IMC або протягом двох місяців від дати подання заявки.

Стаття 10. Дата подання заявки на реєстрацію топографії IMC

1. Датою подання заявки на реєстрацію топографії IMC є дата одержання Установою правильно оформленої заявки.

2. Заявка вважається оформленою правильно, якщо вона відповідає вимогам пунктів 4-6 статті 9 цього Закону. Якщо заявка не відповідає цим вимогам, то Установа повідомляє про це заявника.

Для внесення змін до матеріалів заявки надається три місяці від дати одержання заявником повідомлення Установи. Якщо у цей строк невідповідність буде усунуто, то датою подання заявки визначається дата одержання Установою виправлених матеріалів. В іншому разі заявка вважається неподаною, про що заявнику надсилається повідомлення.

Стаття 11. Експертиза заявки на реєстрацію топографії ІМС

1. Експертиза заявки проводиться закладом експертизи відповідно до цього Закону і встановлених на його основі правил.

Під час проведення експертизи заклад експертизи надсилає заявнику повідомлення, запити та висновки. При цьому висновки закладу експертизи набувають статусу рішення Установи після їх затвердження Установою.

2. Після встановлення дати подання заявки та за наявності документа про сплату державного мита за реєстрацію топографії ІМС заклад експертизи в тримісячний строк проводить експертизу заявки за формальними ознаками, під час якої:

визначається належність об'єкта, що заявляється, до об'єктів, зазначених у пункті 2 статті 4 цього Закону;

заявка перевіряється на відповідність вимогам статті 9 цього Закону;

документ про сплату державного мита за реєстрацію топографії ІМС перевіряється на відповідність установленим вимогам.

Якщо в результаті експертизи за формальними ознаками встановлено, що:

об'єкт, який заявляється, не належить до об'єктів, зазначених у пункті 2 статті 4 цього Закону;

заявка відповідає вимогам статті 9 цього Закону;

документ про сплату державного мита за реєстрацію топографії ІМС відповідає встановленим вимогам, то Установа приймає рішення про реєстрацію заявленої топографії ІМС, про що повідомляється заявнику.

3. Якщо заявка не відповідає вимогам статті 9 цього Закону або документ про сплату державного мита - встановленим вимогам, то про це повідомляється заявнику.

Для внесення змін до матеріалів заявки надається три місяці від дати відправлення заявнику повідомлення. Якщо за цей строк не будуть усунуті невідповідності і заявник не подасть мотивованого клопотання про його продовження, заявнику надсилається рішення про відмову в реєстрації.

У разі вчасного одержання закладом експертизи виправлених (змінених) матеріалів строк проведення експертизи заявки за формальними ознаками продовжується на три місяці від дати одержання закладом експертизи цих матеріалів.

4. Якщо під час проведення експертизи заявки за формальними ознаками буде встановлено, що заявлений об'єкт не належить до об'єктів, що охороняються, заклад експертизи повідомляє про це заявника, заявка при цьому вважається відхиленою.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes