Про охорону прав на топографії інтегральних мікросхем (05.11.97), Детальна інформація

Про охорону прав на топографії інтегральних мікросхем (05.11.97)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 9
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21
Скачувань: 1389
\x00AA

A

°

AE

e

B*

0

\x0160

\x0152



\x0152

e

i

\x1C00ографію, зберігаються протягом року від дати винесення рішення про відмову в реєстрації. Після цього строку на вимогу заявника ці матеріали повертаються заявнику, а при відсутності такої вимоги вони знищуються.

6. У разі перегляду умов угоди щодо складу авторів за спільним клопотанням осіб, які фактично є авторами даної топографії, але в заявці авторами не зазначені, до відповідних документів у встановленому порядку вносяться зміни. ( Стаття 11 в редакції Закону N 2188-III ( 2188-14 ) від 21.12.2000 )

Стаття 12. Реєстрація топографії IMC

Після прийняття рішення про реєстрацію заявленої топографії IMC Установа вносить відповідний запис до Реєстру.

Реєстрація топографії IMC здійснюється під відповідальність заявника за її охороноздатність.

Стаття 13. Публікація відомостей про реєстрацію

1. Про реєстрацію топографії IMC Установа публікує відомості у офіційному бюлетені Установи.

2. Після опублікування офіційних відомостей про зареєстровану топографію IMC будь-яка особа має право ознайомитися з матеріалами заявки у порядку, що визначається Установою.

3. У разі виявлення в опублікованих відомостях очевидних помилок заявник має право звернутися до Установи з клопотанням про їх виправлення.

Стаття 14. Видача свідоцтва

1. Установа видає заявнику свідоцтво у місячний строк після реєстрації топографії IMC.

Якщо заявка подана кількома заявниками, їм видається одне свідоцтво і надсилається тому заявникові, адреса якого з цією метою зазначена у заяві, а при відсутності такого зазначення - першому заявникові за списком вказаних у заяві заявників.

2. Форма свідоцтва і зміст зазначених у ньому відомостей визначаються Установою. Текст у свідоцтві наводиться українською мовою.

3. До виданого свідоцтва на вимогу його власника Установа вносить виправлення очевидних помилок та публікує офіційні відомості про такі виправлення.

Стаття 15. Оскарження рішення стосовно заявки

Заявник може оскаржити в установленому порядку будь-яке рішення Установи стосовно заявки до Апеляційної палати протягом трьох місяців від дати одержання рішення Установи. ( Частина перша статті 15 із змінами, внесеними згідно із Законом N 2188-III ( 2188-14 ) від 21.12.2000 )

Оскарження заявником рішення Установи має бути розглянуто Апеляційною палатою протягом чотирьох місяців від дати його надходження.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes