Про внесення змін до Закону України "Про проведення експерименту у житловому будівництві на базі холдингової компанії "Київміськбуд" (07.02.2002), Детальна інформація

Про внесення змін до Закону України "Про проведення експерименту у житловому будівництві на базі холдингової компанії "Київміськбуд" (07.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 12.4
Скачувань: 776
представники учасника дитячого фонду банківського управління - представники учасника дитячого фонду банківського управління, що набули відповідних прав згідно з діючим законодавством;

рахунок учасника фонду банківського управління - рахунок, відкритий уповноваженим банком у системі обліку фонду банківського управління;

уповноважений банк - комерційний банк, з яким Київміськбуд уклав угоду про надання повноважень відповідно до цього Закону;

учасник фонду банківського управління - фізична особа, з якою уповноважений банк уклав угоду про довірче управління коштами;

Фонд банківського управління (далі - ФБУ) - грошові кошти учасників ФБУ, передані у довірче управління уповноваженому банку та об'єднані ним у єдиний майновий комплекс. ФБУ не є юридичною особою. Фонди банківського управління можуть бути пенсійні або дитячі;

цільові виплати з дитячого ФБУ - виплати, які здійснює уповноважений банк учаснику дитячого фонду банківського управління з його рахунка, відповідно до цього Закону та згідно з умовами договору про цільові виплати з дитячого ФБУ.

Стаття 2. Основні завдання експерименту

До 1 січня 2006 року на базі Київміськбуду проводиться економічний експеримент щодо посилення соціального захисту неповнолітніх, забезпечення їм більш сприятливих стартових умов самостійного життя у суспільстві, створення додаткових можливостей пенсійного забезпечення, стимулювання розвитку житлового будівництва та розширення можливостей запровадження інших програм соціального забезпечення населення України із залученням коштів фізичних і юридичних осіб у довірче управління уповноважених банків з наступним їх спрямуванням на придбання іпотечних сертифікатів.

Уповноважені банки можуть залучати кошти у довірче управління за іншими соціальними програмами, започаткованими за погодженням з Київміськбудом. Кошти, залучені за цільовими програмами уповноваженого банку можуть спрямовуватися ним лише на придбання іпотечних сертифікатів.

Порядок залучення коштів у довірче управління, їх цільового використання, обліку та звітності за такими програмами визначається у Положенні про залучення коштів у довірче управління, яке затверджується уповноваженим банком.

Стаття 3. Організація довірчого управління фондами

банківського управління

Уповноважений банк може одночасно здійснювати довірче управління кількома ФБУ.

Кошти ФБУ спрямовуються уповноваженими банками виключно на придбання іпотечних сертифікатів та формування оперативного резерву.

Уповноважений банк, укладаючи договори на придбання іпотечних сертифікатів, діє від свого імені та в інтересах учасників ФБУ.

Пенсійні ФБУ можуть бути з фіксованою винагородою та пайового типу.

Пенсійні ФБУ з фіксованою винагородою створюються за рахунок коштів, залучених уповноваженими банками за договорами пенсійних вкладів, укладеними до набрання чинності цим Законом.

Пенсійні ФБУ пайового типу створюються з коштів, які знаходяться у довірчому управлінні уповноважених банків на підставі договорів, укладених після набрання чинності цим Законом.

Уповноважений банк на письмову вимогу учасника ФБУ може здійснювати переведення коштів учасника ФБУ з одного ФБУ в інший ФБУ, довірче управління якими він здійснює, крім переведення коштів учасників ФБУ у пенсійний фонд з фіксованою винагородою. Переведення коштів з рахунка одного учасника ФБУ на рахунок іншого учасника ФБУ заборонено. Порядок переведення коштів учасників ФБУ встановлюється Правилами ФБУ.

Стаття 4. Заходи щодо захисту коштів учасників фондів

банківського управління від знецінення, втрат

та інших ризиків

B*

D

F

,

.

\x0152

\x017D

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x33B1*\x1C00 банками у ФБУ, запроваджується така система заходів щодо захисту коштів від знецінення, втрат та інших ризиків:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes