Про затвердження Положення про порядок накладення адміністративних штрафів (25.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок накладення адміністративних штрафів (25.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 26.5
Скачувань: 966
"___"____________ 20__ р. N ___________

Я, __________________________________________________________

(посада, прізвище, ім'я, по батькові особи, яка розглянула _________________________________________________________________,

справу) розглянувши ______________________________________________________

(зазначити подані матеріали справи про __________________________________________________________________

адміністративне правопорушення) __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ щодо допущення порушень банківського законодавства, нормативно-правових актів Національного банку України або здійснення ризикових операцій, які загрожують інтересам вкладників чи інших кредиторів банку, порядку подання фінансової звітності, ліквідаційного балансу та ведення бухгалтерського обліку при ліквідації банку, __________________________________________________________________

(прізвище, ім'я, по батькові, __________________________________________________________________

дата та місце народження, адреса, місце роботи, посада) _________________________________________________________________,

установив: __________________________________________________________________

(викласти обставини, що встановлені при розгляді справи) __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________ __________________________________________________________________

Керуючись статтею 73 Закону та статтею 234-3 Кодексу,

постановив:

__________________________________________________________________

(зазначити прізвище, ім'я, по батькові особи, щодо якої винесено _____________________ визнати винним (ою) у вчиненні

постанову) адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 166-5 (166-6) (потрібне підкреслити) Кодексу, та накласти на нього (неї) адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі ____________________________________________________________.

(сума словами)

Постанова про накладення штрафу підлягає виконанню з моменту її винесення. При оскарженні або опротестуванні постанови про накладення штрафу постанова підлягає виконанню після залишення скарги або протесту без задоволення.

Постанову про накладення штрафу може бути оскаржено протягом десяти днів з дня її винесення до вищестоящої посадової особи або до місцевого суду, рішення якого є остаточним. Скарга подається посадовій особі, яка винесла постанову за справою про адміністративне правопорушення.

Штраф, не сплачений порушником протягом 15 днів з дня вручення йому постанови про накладення штрафу, а в разі оскарження або опротестування такої постанови - протягом 15 днів з дня повідомлення про залишення скарги або протесту без задоволення, стягується в примусовому порядку згідно із законодавством.

Штраф, накладений за вчинення адміністративного правопорушення, уноситься порушником через установу Ощадного банку України до Державного бюджету України. Після перерахування суми штрафу порушник зобов'язаний подати оригінал квитанції про його сплату або іншого платіжного документа посадовій особі, яка винесла постанову про накладення адміністративного стягнення у вигляді штрафу.

М.П. Підпис посадової особи,

яка розглянула справу ____________

Примітка. Постанова оголошується негайно після закінчення розгляду справи. Копія постанови протягом трьох днів вручається або надсилається особі, щодо якої її винесено. Копія постанови вручається під розписку. Якщо копія постанови надсилається, про це робиться відповідна відмітка в справі (частина 1 та 3 статті 285 Кодексу).

Копію цієї постанови отримано "___"____________ 20__ р.

Підпис _________________

Директор

Юридичного департаменту В.В.Пасічник

Додаток 3

до Положення про

порядок накладення

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes