Про затвердження Інструкції про розгляд та реєстрацію договору про передачу права на патент на сорт та ліцензійного договору про використання сорту (31.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про розгляд та реєстрацію договору про передачу права на патент на сорт та ліцензійного договору про використання сорту (31.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 16
Скачувань: 804
обсяг прав, що передаються;

вид ліцензії (виключна або невиключна);

строк дії ліцензійного договору;

територія дії ліцензійного договору;

місцезнаходження (місце проживання) сторін.

2.4. Договір (ліцензійний договір) або витяг з договору (ліцензійного договору) подається до Держдепартаменту українською мовою. Якщо договір (ліцензійний договір) або витяг з договору (ліцензійного договору) викладений іншою мовою, то до нього додається переклад на українську мову, засвідчений нотаріально або уповноваженою особою компетентного органу.

Договір (ліцензійний договір) від імені юридичної особи підписується особою, що має на це повноваження. Підпис складається з повного найменування посади особи, яка підписує договір (ліцензійний договір), особистого підпису, ініціалів, прізвища, дати і скріплюється печаткою.

Договір (ліцензійний договір) або витяг з договору (ліцензійного договору) засвідчуються в порядку, установленому в країні його укладання.

Відповідальність за достовірність інформації, наведеної в документах, що подаються на реєстрацію, несуть сторони договору (ліцензійного договору).

Документи, що подаються на реєстрацію, друкуються на окремих аркушах білого кольору форматом 210 х 297 мм, при цьому другий і наступні аркуші договору (ліцензійного договору) або витягу з договору (ліцензійного договору) нумеруються арабськими цифрами. Усі документи друкують шрифтом чорного кольору. Виправлення в документах не допускаються.

3. Розгляд та реєстрація

3.1. Розгляд та реєстрація договору (ліцензійного договору) здійснюється протягом двох місяців від дати надходження до Держдепартаменту заяви про реєстрацію договору (ліцензійного договору) та правильно оформлених документів, що до неї додаються.

3.2. Держдепартамент:

розглядає заяву та додані до неї документи на відповідність вимогам розділів 1, 2 цієї Інструкції;

приймає рішення про реєстрацію договору (ліцензійного договору) (додатки 3, 4);

реєструє договір (ліцензійний договір) та вносить відомості про це до реєстру;

направляє на адресу, зазначену в заяві, два примірники зареєстрованого договору (ліцензійного договору) або два примірники витягу з договору (ліцензійного договору) та один примірник рішення про його реєстрацію. Один примірник зареєстрованого договору (ліцензійного договору) або витягу з договору (ліцензійного договору) зберігається в Держдепартаменті;

публікує відомості щодо зареєстрованого договору (ліцензійного договору) в офіційному бюлетені "Промислова власність" (далі - бюлетень).

3.3. Держдепартамент має право надіслати запит про подання додаткових документів щодо сторін договору, їх місцезнаходження (місця проживання), необхідних для прийняття рішення. Додаткові документи мають бути подані в місячний термін від дати одержання запиту про їх подання. У цьому разі рішення приймається в двотижневий строк від дати надходження до Держдепартаменту додаткових документів.

3.4. Договір (ліцензійний договір) не може бути зареєстрований, якщо:

патент визнано недійсним повністю;

дія патенту припинена;

опубліковано заяву власника патенту про надання будь-якій особі відкритої ліцензії, а письмове повідомлення про відкликання цієї заяви до Держдепартаменту не надійшло;

подані документи не відповідають вимогам розділів 1, 2 та пункту 3.3 цієї Інструкції.

3.5. У випадках, наведених у пункті 3.4 цієї Інструкції, Держдепартамент повертає документи із зазначенням мотивованих підстав їх повернення за адресою, указаною в заяві.

4. Унесення змін до зареєстрованого ліцензійного договору

4.1. До зареєстрованого ліцензійного договору можуть бути внесені зміни щодо:

сторін ліцензійного договору;

обсягу прав, що передаються;

виду ліцензії;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes