Про затвердження Інструкції про розгляд та реєстрацію договору про передачу права на патент на сорт та ліцензійного договору про використання сорту (31.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про розгляд та реєстрацію договору про передачу права на патент на сорт та ліцензійного договору про використання сорту (31.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 14
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 16
Скачувань: 803
строку дії ліцензійного договору;

території дії ліцензійного договору.

Для внесення змін подають такі документи:

заяву про реєстрацію змін (додаток 5) - 1 прим.;

перелік змін - 1 прим.;

документ про оплату послуги з внесення змін.

Для внесення змін щодо повного імені або найменування сторін до заяви додається документ про правонаступництво, що підтверджує правомірність таких змін.

4.2. Заява про реєстрацію зазначених у пункті 4.1 змін викладається українською мовою, стосується одного ліцензійного договору та підписується сторонами ліцензійного договору або довіреною особою, що діє за дорученням сторони, за наявності довіреності, оформленої з дотриманням вимог чинного законодавства.

4.3. Перелік змін підписується сторонами та має містити нову редакцію пункту (пунктів) ліцензійного договору, що змінюється (змінюються).

4.4. Розгляд та реєстрація змін, що вносяться до реєстру, здійснюються протягом двох місяців від дати надходження заяви про реєстрацію змін та правильно оформлених документів, що до неї додаються.

Рішення про реєстрацію змін (додаток 6) направляється за адресою, указаною в заяві про реєстрацію змін.

4.5. Зміни не можуть бути зареєстровані, якщо:

патент визнано недійсним повністю;

дія патенту припинена;

дія ліцензійного договору закінчилася;

подані документи не відповідають вимогам пунктів 4.1 - 4.3 цієї Інструкції.

У цьому випадку Держдепартамент повертає документи із зазначенням мотивованих підстав їх повернення за адресою, указаною в заяві про реєстрацію змін.

4.6. Дія ліцензійного договору може бути достроково припинена:

за взаємною згодою сторін;

на підставі рішення суду.

4.6.1. Для унесення до реєстру запису про дострокове припинення дії ліцензійного договору за взаємною згодою сторін до Держдепартаменту подають такі документи:

заяву про дострокове припинення дії ліцензійного договору (додаток 7), підписану обома сторонами ліцензійного договору, в одному примірнику;

документ, що підтверджує оплату послуги з унесення змін.

4.6.2. Держдепартамент розглядає заяву про дострокове припинення дії ліцензійного договору, приймає рішення про внесення до реєстру запису про дострокове припинення дії ліцензійного договору за взаємною згодою сторін та вносить такий запис до реєстру протягом двох місяців від дати надходження правильно оформлених документів.

Рішення про внесення до реєстру запису про дострокове припинення дії ліцензійного договору за взаємною згодою сторін (додаток 8) направляється за адресою, указаною в заяві.

4.6.3. Запис про визнання ліцензійного договору недійсним уноситься до реєстру на підставі рішення суду.

4.6.4. Відомості про внесення змін, дострокове припинення дії ліцензійного договору, визнання ліцензійного договору недійсним публікуються в бюлетені.

Начальник управління реєстрації

та економіки інтелектуальної власності Л.А.Меняйло

Додаток 1

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes