Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002), Детальна інформація

Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.9
Скачувань: 691
0087 Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002)

МІНІСТЕРСТВО ЕКОНОМІКИ ТА З ПИТАНЬ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ

ІНТЕГРАЦІЇ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 31 від 30.01.2002 Зареєстровано в Міністерстві

м.Київ юстиції України

1 лютого 2002 р.

за N 87/6375

Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних

металів, походженням з України, до Російської Федерації

Відповідно до Угоди між Міністерством економіки України та Міністерством економічного розвитку і торгівлі Російської Федерації від 10 квітня 2001 року "Про регулювання поставок труб з чорних металів" ( 643_222 ) та Протоколу між Міністерством економіки та з питань європейської інтеграції України та Міністерством економічного розвитку і торгівлі Російської Федерації до Угоди "Про регулювання поставок труб з чорних металів" від 29 грудня 2001 року Н А К А З У Ю:

1. Затвердити:

Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації, що додається;

Інструкцію про порядок заповнення ліцензій на експорт труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації, що додається ( z0088-02 );

Інструкцію про порядок заповнення заявок на ліцензії на експорт труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації, що додається ( z0089-02 ).

Визнати таким, що втратив чинність наказ Міністерства економіки України від 28.04.2001 N 94 ( z0380-01 ) "Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації".

2. Покласти відповідальність за оформлення ліцензій на експорт труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації на управління нетарифного регулювання та контрактного обліку департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнішньоекономічною діяльністю.

3. Управлінню моніторингу зовнішньої торгівлі департаменту державної політики у сфері зовнішньої торгівлі разом з управлінням нетарифного регулювання та контрактного обліку департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнішньоекономічною діяльністю узагальнювати щокварталу інформацію про видані ліцензії на експорт труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації та надавати звіт до уповноваженого органу Російської Федерації до 10 числа місяця, що настав за звітним.

4. Установити, що на період дії Угоди "Про регулювання поставок труб з чорних металів" ( 643_222 ) реєстрація контрактів на експорт у Російську Федерацію труб з чорних металів за кодом 7304 згідно з Українською класифікацією товарів зовнішньоекономічної діяльності призупиняється.

5. Управлінню нетарифного регулювання та контрактного обліку департаменту торговельних обмежень та контролю за зовнішньоекономічною діяльністю разом з юридичним департаментом забезпечити реєстрацію цього наказу в Мін'юсті в установлений законодавством термін.

6. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Державного секретаря Стеценка В.О.

Виконуючий обов'язки

Міністра економіки та з питань

європейської інтеграції України В.Першин

Погоджено

Голова Державного комітету

з питань регуляторної політики

та підприємництва України О.Кужель

Затверджено

Наказ Міністерства економіки

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes