Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002), Детальна інформація

Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.9
Скачувань: 690
невідповідності поданих документів чинному законодавству України;

вичерпання встановленої для підприємства-виробника квоти на відповідну продукцію;

застосування до суб'єкта підприємницької діяльності або до його іноземного контрагента спеціальних санкцій у вигляді режиму індивідуального ліцензування або тимчасового зупинення зовнішньоекономічної діяльності згідно зі статтею 37 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність" ( 959-12 );

його дій, що призводять до порушення даних Україною міжнародних зобов'язань;

порушення суб'єктом підприємницької діяльності України або його іноземним контрагентом законодавства України у сфері зовнішньоекономічної діяльності;

невідповідності контрактних цін на труби з чорних металів існуючій кон'юнктурі ринку;

неповернення раніше отриманої ліцензії в термін не пізніше 15 робочих днів після закінчення терміну її дії з відповідними відмітками митниць про фактичне відвантаження.

Рішення про відмову у видачі ліцензії має бути викладено в письмовій формі.

11. Ліцензія видається тільки за наявності документа, що підтверджує право на її отримання, та копії документа, що підтверджує оплату державного збору за видачу ліцензії в розмірі, установленому Кабінетом Міністрів України.

12. Один примірник ліцензії з поміткою "ОРИГИНАЛ" видається суб'єкту підприємницької діяльності для митного оформлення в Російській Федерації, а два інших, з поміткою "КОПИЯ", - для подання митним органам України з метою здійснення обліку фактичних обсягів експорту труб з чорних металів, походженням з України. Один з примірників з поміткою "КОПИЯ" в термін не пізніше 15 робочих днів після закінчення відвантаження згідно з цією ліцензією повертається для обліку до Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України з відповідними відмітками митниць.

13. Термін дії ліцензії - 90 діб з дати її підписання.

14. Невикористана ліцензія повертається до Міністерства на анулювання. Обсяг невикористаної ліцензії після її анулювання зараховується до обсягу загальної квоти підприємства-виробника, або передається іншому виробнику.

15. Ліцензія, згідно з якою здійснено часткове відвантаження, повертається до Міністерства з відмітками митних органів Російської Федерації та України про фактичні обсяги відвантажень.

16. Обсяги недовантажень після повідомлення Міністерства економічного розвитку і торгівлі Російської Федерації зараховуються до обсягів загальних квот підприємств-виробників, або передається іншому виробнику.

17. У разі неповернення раніше отриманої ліцензії в термін не пізніше 15 робочих днів після закінчення терміну її дії з відповідними відмітками митниць про фактичне відвантаження, Міністерством може бути прийнято рішення про передачу залишку загальної квоти іншому виробнику.

18. У разі порушення суб'єктом підприємницької діяльності України зазначених у ліцензії умов та правил здійснення експорту товарів Міністерство економіки та з питань європейської інтеграції України може на певний термін припинити дію ліцензії, анулювати її або відмовити у видачі наступної ліцензії.

Заступник керівника департаменту -

начальник управління нетарифного

регулювання та контрактного обліку В.Богданов

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes