Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002), Детальна інформація

Про Порядок ліцензування експорту труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.9
Скачувань: 690
та з питань європейської

інтеграції України

30.01.2002 N 31

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

1 лютого 2002 р.

за N 87/6375

Порядок

ліцензування експорту труб з чорних металів,

походженням з України, до Російської Федерації

1. Цей Порядок визначає єдиний механізм оформлення та видачі ліцензій на експорт труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації.

2. Ліцензії видаються в порядку, передбаченому статтею 16 Закону України "Про зовнішньоекономічну діяльність" ( 959-12 ) та цим Порядком. Видача ліцензій здійснюється управлінням нетарифного регулювання та контрактного обліку Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України.

3. Дія цього Порядку поширюється на всіх суб'єктів підприємницької діяльності України незалежно від форм власності.

4. Для одержання ліцензії суб'єкт підприємницької діяльності подає такі документи:

заявку на ліцензію, яка оформляється згідно з пунктом 5 Інструкції про порядок заповнення заявок на ліцензії на експорт труб з чорних металів, походженням з України, до Російської Федерації, затвердженої цим наказом;

B*

n

O

Oe

O

\x1C00рмлення;

копію свідоцтва про державну реєстрацію, завірену керівником суб'єкта підприємницької діяльності;

копію зовнішньоекономічного договору (контракту), усі додатки й специфікації до нього, завірені керівником суб'єкта підприємницької діяльності.

5. До комплекту документів, зазначених у пункті 4 цього Порядку, для одержання ліцензій на експорт труб суб'єктами підприємницької діяльності, які не є їх виробниками, також додається лист-погодження від підприємства-виробника, у рахунок квоти якого відбувається відвантаження до Російської Федерації відповідної партії труб з чорних металів.

6. Суб'єкти підприємницької діяльності України несуть відповідальність за достовірність відомостей, представлених на розгляд.

7. Днем подання заявки на отримання ліцензії вважається день її реєстрації в Міністерстві економіки та з питань європейської інтеграції України, що підтверджується відповідним записом у журналі реєстрації.

8. Розгляд документів з отримання ліцензій здійснюється в порядку, визначеному наказом Міністерства економіки України від 10.04.2000 N 41 ( v0041557-00 ) "Про порядок розгляду заявок на видачу ліцензій".

9. Термін розгляду документів становить не більше десяти робочих днів з дня реєстрації комплекту документів, зазначених у пункті 4 цього Порядку.

10. Рішення про відмову у видачі ліцензії суб'єкту підприємницької діяльності може бути прийнято в разі:

подання документів з порушенням вимог, зазначених у пункті 4 цього Порядку, щодо комплектності;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes