Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.9
Скачувань: 1078
3.2. Кількість живильних ліній, які можуть бути включені негайно, але на визначений термін __ год, по закінченні якого вони повинні бути відключені __________________________________.

3.3. Кількість живильних ліній з тих, що залишилися в роботі і які можуть бути відключені після закінчення часу, необхідного для завершення технологічного процесу _______________.

3.4. У разі дефіциту електричної потужності в енергосистемі негайно може бути відключене навантаження ____ кВт (див.п.1.17) на лініях _____________________________________.

3.5. У разі аварійного відключення однієї або декількох живильних ліній (виникнення аварійної ситуації в енергосистемі) забороняється самовільно, без дозволу диспетчера електропередавальної організації, переводити навантаження вручну або за допомогою АВР на живильні лінії, що залишилися в роботі.

Підписи:

Представник електропередавальної організації ____________________

Представник споживача _____________________

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes