Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.9
Скачувань: 1084
6.4.3. У колонці 13 зазначається, на яку лінію можливо перевести навантаження аварійної броні і засоби переведення (вручну чи за допомогою АВР).

6.4.4. У колонці 14 вказується наявність автоматики (АВР тощо) на лініях, за допомогою яких можливе переведення навантаження аварійної броні з однієї лінії на інші.

6.4.5. Електроприймачі непромислових субспоживачів, що живляться від мережі 0,4 кВ споживача, щодо яких не було складено Акта аварійної та технологічної броні, але які брали участь в електрозабезпеченні житлово-комунального господарства, перелічуються у колонці 10 бланка Акта.

7. Висновки до Акта аварійної та технологічної броні

електропостачання споживача

7.1. Навантаження споживача, що може бути негайно відключене, розподіляється на лінії, що мають навантаження аварійної броні менше 50 % від загального навантаження лінії, і розраховується як різниця повного навантаження лінії (колонки 4 і 5) і сумарного навантаження аварійної та технологічної броні працюючого споживача (колонки 7, 8, 11, 12) "зима", "літо" окремо.

7.2. Якщо величина аварійної броні, розподілена на живильні лінії, складає менше 50 % навантаження лінії, то в цьому випадку споживачеві надається припис про переведення цього навантаження на іншу (інші) живильну лінію з більшою величиною аварійної броні для можливості віднесення живильної лінії, що вивільняється від електроприймачів аварійної броні, до протиаварійних графіків або під дію АЧР.

7.3. У разі забезпечення навантаження електроприймачів особливої групи I категорії з надійності електропостачання від блок-станції не в повному обсязі споживачу надається припис про необхідність забезпечення повного резервування цих електроприймачів (відповідно до проектної документації) та попередження згідно з вимогами пункту 3.8 цієї Інструкції.

7.4. Споживач зобов'язаний удосконалювати схему електропостачання з виділенням навантажень аварійної броні на резервні зовнішні живильні лінії; виконувати приписи органів Держенергонагляду з цього питання в зазначений та узгоджений термін. При видачі припису щодо вдосконалення схеми живлення аварійної броні необхідно, як правило, розподіляти ці електроприймачі на одну-дві живильні лінії.

7.5. У разі невиконання припису в зазначений термін споживачі можуть бути включені в графіки відключень за умови їх попередження не пізніше ніж за 15 днів до введення графіків в дію.

8. Прикінцеві положення

8.1. Після введення в дію цієї Інструкції електропередавальні організації та споживачі електричної енергії повинні забезпечити приведення Актів у відповідність з вимогами цієї Інструкції та внести відповідні зміни до договорів про постачання електричної енергії.

Заступник головного

державного інспектора

України з енергонагляду Є.Л.Арбузов

Додаток

до пункту 1.1.3

_________________________________ Затверджено: найменування електропередавальної Керівник енергопередавальної

організації організації _________________________________ ____________________________

адреса, телефон, факс "__" ____________ 200_ р. електропередавальної організації ____________________________

(підпис, печатка)

Керівник споживача

_____________________

"__" ________ 200_ р.

_____________________

(підпис, печатка)

Погоджено:

Інспектор Держенергонагляду

___________________________

П.І.Б., підпис

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes