Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.9
Скачувань: 1078
4.2. Величина аварійної броні непрацюючого споживача Рн розраховується аналогічно за формулами (1-2) та відповідно проіндексованими електроприймачами з індексом (н).

4.3. За наявності субспоживачів у яких визначена величина аварійної броні відповідно до вимог цієї Інструкції, величина аварійної броні субспоживача включається до загальної величини аварійної броні споживача.

4.4. Величина добового електроспоживання аварійної броні непрацюючого споживача визначається з розрахункової величини навантаження аварійної броні та часу роботи електроприймачів за добу за формулою

n

Wз = S Рнн * Кз * t (кВт х год), (3)

1

де

S - сума;

Рнн - номінальна (паспортна) потужність електроприймача аварійної броні непрацюючого споживача, кВт;

Кз - коефіцієнт завантаження (0,7 - 0,8);

n - кількість електроприймачів аварійної броні з індексом (н);

t - кількість годин роботи за добу електроприймача.

4.5. Навантаження електроприймачів короткочасної роботи, які використовуються в екстрених випадках (пожежні насоси, насоси водовідливу грунтової води в умовах повені тощо), до величини аварійної броні не включаються. Однак за необхідності введення в роботу цього обладнання його навантаження забезпечується за рахунок загальної величини аварійної броні споживача або резерву пропускної здатності невідключеної живильної лінії.

4

>*B*

,







\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x3BE2z\x1C00ня аварійної броні працюючого споживача не може використовуватись для виробництва навіть у мінімальному рівні.

4.7. Електроприймачі власних потреб працюючих блок-станцій не включаються до загальної кількості електроприймачів, що належать до аварійної броні споживача, тому що їх навантаження забезпечується власною електроенергією.

5. Розрахунок технологічної броні електропостачання

споживача

5.1. Величина технологічної броні розраховується на виробництвах, цехах, дільницях окремо, при цьому для безаварійного завершення виробництва, визначається мінімально необхідний перелік електроприймачів технологічного процесу та їх установлена потужність. Перелік цих електроприймачів записується в Акті. Під час розрахунку технологічної броні обов'язково враховується те, що по закінченні окремого технологічного процесу задіяні в ньому електроприймачі відключаються. Електроприймачі механізмів, що застосовані в процесі підготовки та подання сировини до початку технологічного процесу, а також механізми упакування, транспортування, складування продукції тощо, до технологічної броні не належать.

Розрахунок величини технологічної броні цеху, об'єкта, лінії виконується за формулою

N

Р'т = S Рнт * Кв (кВт), (4)

1

де

S - сума;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes