Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Інструкції про порядок складання акта аварійної та технологічної броні електропостачання споживачів (01.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 21.9
Скачувань: 1080
6.1.5. Змінність роботи споживача (одно-, дво-, тризмінна).

6.1.6. Максимально дозволена до використання електрична потужність (за Договором про користування електричною енергією) тис. кВт.

6.1.7. Середнє споживання електричної потужності у часи максимуму режимних діб сумарно на всіх живильних лініях з урахуванням субспоживачів (зима - літо), тис. кВт.

6.1.8. Величина технологічної броні (зима - літо), кВт. - визначення колонок 7 і 8 бланка.

6.1.9. Величина аварійної броні працюючого споживача (зима - літо), кВт - визначення колонок 11 і 12 з індексом Ап.

6.1.10. Величина аварійної броні непрацюючого споживача (зима

- літо), кВт - визначення колонок 11 і 12 з індексом Ан.

6.1.11. Навантаження, яке можливо терміново вимкнути з урахуванням припису Акта, розраховується:

узимку як різниця показників навантажень у колонці 4 та показників у колонках 7 і 11, кВт;

улітку як різниця показників навантажень у колонці 5 і показників у колонках 8 та 12, кВт.

6.1.12. Річне електроспоживання споживача у тис.кВт х г береться з річного звіту споживача.

6.1.13. Середньодобове електроспоживання споживача визначається за замірами літньої і зимової режимних діб, тис. кВт х г.

6.1.14. Середньодобове електроспоживання непрацюючого споживача визначається за замірами літньої і зимової режимних діб, тис.кВт х г.

6.1.15. Навантаження субспоживача та об'єктів житлово-комунального господарства на всі живильні лінії визначається з документів споживача та субспоживача.

6.1.16. Навантаження електроприймачів короткочасної роботи, які використовуються в екстрених випадках, тис. кВт (пункт.4.6 Інструкції)

6.2. Визначення величин навантажень на живильні лінії

6.2.1. У колонці 2 зазначається повне диспетчерське найменування центру живлення підстанцій напругою 35 кВ і вище, ЦРП-6/10 кВ.

6.2.2. У колонці 3 проти кожного центру живлення вказується диспетчерське найменування ліній (фідерів), які живлять споживача, та їх напруга. Найменування записується, як заведено, у відповідних диспетчерських схемах електричних мереж.

6.2.3. У колонках 4-5 зазначається навантаження лінії (фідера), що живить споживача. Визначається окремо за останнім зимовим та літнім добовим графіком за режимний день як середнє з трьох найбільших електричних навантажень у години ранкового і вечірнього максимуму навантаження енергосистеми (зима - літо) кВт.

6.3. Визначення величин технологічної броні на живильних лініях

6.3.1. У колонці 6 проти відповідної живильної лінії, зазначеної у колонці 3, указуються найменування і кількість електроприймачів технологічної броні, визначених під час обстеження цехів, дільниць, що належать до цієї лінії, та їх одинична потужність у кВт. Підсумок щодо живильної лінії у цій колонці не заповнюється.

6.3.2. У колонках 7 і 8 проти найменувань електроприймачів, зазначених у колонці 6, проставляється розрахункова потужність технологічної броні електроприймачів (кВт), яка визначається, виходячи з установленої потужності та з урахуванням коефіцієнта участі у максимумі зимових та літніх режимних діб. При цьому в рядку "Усього по лінії" - зазначається сумарна величина навантаження технологічної броні споживача і субспоживача із зазначеним % від навантаження лінії (зима - літо).

6.3.3. У колонці 9 вказується час, необхідний для завершення технологічного процесу, циклу з урахуванням вимог пункту 5.2 цієї Інструкції.

6.4. Визначення величини аварійної броні на живильних лініях

6.4.1. У колонці 10 проти відповідної живильної лінії, зазначеної у колонці 3, вказується перелік електроприймачів аварійної броні працюючого споживача (Рп) або непрацюючого споживача (Рн), особливої групи I категорії (Ро) та електроприймачів житлово-комунального господарства (Рж), визначених під час обстеження, з позначенням установленої одиничної потужності, кількості однотипових електроприймачів та індексу, що проставляється після найменування електроприймача в правій межі колонки. При цьому ті самі електроприймачі можуть належати до аварійної броні працюючого, непрацюючого споживача або до особливої групи I категорії. У кінці переліку електроприймачів наводяться три підсумкові рядки: сума Рп, Рн, Ро. Нижче в цій колонці проставляється найменування субспоживачів на лінії, які мають аварійну броню. Потім - найменування електроприймачів об'єктів житлово-комунального господарства.

У підсумковому рядку проставляється:

сума навантажень, що не підлягає вимкненню в нормальному режимі роботи споживача;

сума навантажень, що не підлягає вимкненню у непрацюючого споживача.

6.4.2. У колонках 11 і 12 проставляються розрахункова величина аварійної броні і величина навантаження особливої групи Ро відповідних електроприймачів з колонки 10. При цьому у величині Ро, на відміну від аварійної броні, ураховується навантаження всієї кількості встановлених працюючих електроприймачів. Сумарне навантаження Ро на лініях, підстанціях та споживача в цілому проставляється у колонках 11 і 12 окремим рядком, розмірність - (кВт/ %). У знаменнику проставляється відсоток (%) від навантаження лінії, підстанції, споживача відповідно. За відсутності струмоприймачів особливої групи цей рядок у бланку опускається.

Проти найменувань субспоживачів у колонках проставляється навантаження аварійної броні з їх Актів, а навантаження об'єктів житлово-комунального господарства проставляється з режимних діб (зима, літо).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes