Про затвердження Порядку нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання, Детальна інформація

Про затвердження Порядку нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання
Тип документу: Реферат
Сторінок: 13
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 16.1
Скачувань: 672
0096 Про затвердження Порядку нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій (01.02.2002)

МІНІСТЕРСТВО АГРАРНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ

МІНІСТЕРСТВО ФІНАНСІВ УКРАЇНИ

Н А К А З

N 26/67 від 31.01.2002 Зареєстровано в Міністерстві

м.Київ юстиції України

1 лютого 2002 р.

за N 96/6384

Про затвердження Порядку нарахування і виплат коштів

державного бюджету, передбачених для виплати доплат

сільськогосподарським товаровиробникам усіх

організаційно-правових форм господарювання та

фізичним особам за проданий ними на забій переробним

підприємствам і заготівельним (закупівельним)

організаціям молодняк великої рогатої худоби

підвищених вагових кондицій

З метою підтримки виробників тваринницької продукції, розвитку тваринництва та стимулювання підвищення вагових кондицій молодняку великої рогатої худоби, що реалізується на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям, відповідно до Закону України "Про Державний бюджет України на 2002 рік" ( 2905-14 ) Н А К А З У Є М О:

1. Затвердити:

1.1. Порядок нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій (далі

- Порядок), що додається;

1.2. Установити розподіл коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій, та розмір доплат на 2002 рік згідно з додатком 1 з урахуванням сум заборгованості з доплат, що не були виплачені в 2001 році.

2. Міністерству агропромислового комплексу Автономної Республіки Крим, головним управлінням сільського господарства і продовольства обласних державних адміністрацій здійснювати контроль за використанням управліннями сільського господарства і продовольства районних державних адміністрацій коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій згідно з додатком 1.

3. Департаменту фінансово-кредитної та податкової політики (Зуб Г.І.), Департаменту ринків продукції тваринництва з Головною державною племінною інспекцією (Мельник Ю.Ф.), Головній державній інспекції якості та сертифікації сільськогосподарської продукції (Крулик В.В.), Управлінню організації і методології бухгалтерського обліку та фінансової звітності (Лавріненко Л.І.) та Юридичному управлінню (Бочковська С.М.) Міністерства аграрної політики України, Департаменту фінансів виробничої сфери (Ліпашов В.О.) Міністерства фінансів України в установленому порядку:

3.1. Подати Порядок на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3.2. Довести Порядок до відома структурних підрозділів Міністерства аграрної політики України, Міністерства агропромислового комплексу Автономної Республіки Крим, головних управлінь сільського господарства і продовольства і державних інспекцій якості та формування ресурсів сільськогосподарської продукції обласних державних адміністрацій, міста Севастополя, Міністерства фінансів України, Міністерства фінансів Автономної Республіки Крим, фінансових управлінь обласних державних адміністрацій, міст Києва та Севастополя.

4. Департаменту фінансово-кредитної та податкової політики Міністерства аграрної політики України подавати Міністерству фінансів України до 15 числа щомісячну інформацію щодо прийнятого переробними підприємствами і заготівельними (закупівельними) організаціями на забій молодняку великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій та нарахованих і сплачених сум доплат за формою згідно з додатком 2.

5. Департаменту фінансово-кредитної та податкової політики, Департаменту ринків продукції тваринництва з Головною державною племінною інспекцією і Головній державній інспекції якості та сертифікації сільськогосподарської продукції Міністерства аграрної політики України визначатись за підсумками роботи за відповідний звітний період щодо ефективності запровадження механізму виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій та у разі необхідності вносити пропозиції щодо відповідних змін.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Державного секретаря Міністерства аграрної політики України Мельника С.І. та заступника Державного секретаря Міністерства фінансів України Бауліна С.О.

Міністр аграрної

політики України І.Кириленко

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes