Про затвердження Порядку нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання, Детальна інформація

Про затвердження Порядку нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання
Тип документу: Реферат
Сторінок: 13
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 16.1
Скачувань: 670
Міністерства аграрної політики України

__________________________ підпис

"___" ______________ ____ р.

Затверджено

Наказ Міністерства

аграрної політики України

та Міністерства фінансів

України

31 січня 2002 р. N 26/67

Зареєстровано в Міністерстві

юстиції України

1 лютого 2002 р.

за N 96/6384

Порядок

нарахування і виплат коштів державного бюджету, передбачених

для виплати доплат сільськогосподарським товаровиробникам

усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним

особам за проданий ними на забій переробним підприємствам

і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк

великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій

1. Цей Порядок визначає механізм нарахування і виплат коштів державного бюджету (КПКВ 2801210 "Фінансова підтримка виробництва продукції тваринництва та рослинництва", КЕКВ 1310 "Субсидії і поточні трансферти підприємствам (установам, організаціям)", КВК 280) у частині виплат доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій.

2. Кошти державного бюджету виділяються на виплату доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій, у тому числі через товарні біржі й аукціони.

3. Виділення коштів державного бюджету на виплату доплат сільськогосподарським товаровиробникам усіх організаційно-правових форм господарювання та фізичним особам за проданий ними на забій переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій здійснюється відповідно до реєстрів приймальних квитанцій про продаж такої худоби переробним підприємствам і заготівельним (закупівельним) організаціям і проводиться Міністерством аграрної політики через Міністерство агропромислового комплексу Автономної Республіки Крим та головні управління сільського господарства і продовольства обласних державних адміністрацій.

Розподіл коштів державного бюджету для виплати доплат за проданий на забій молодняк великої рогатої худоби підвищених вагових кондицій здійснюється в розрізі регіонів, за якими обліковується поголів'я державними органами статистики.

B*

n

I

\x00D0

~

ae

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes