Про затвердження Програми подальшого реформування та державної підтримки кримінально-виконавчої системи на 2002-2005 роки (15.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Програми подальшого реформування та державної підтримки кримінально-виконавчої системи на 2002-2005 роки (15.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 11.1
Скачувань: 726
2002 рік.

9. Розробити пропозиції щодо використання систем професійно-технічної та загальної середньої освіти для навчання засуджених з урахуванням не тільки інтересів власного виробництва, а і потреб ринку праці після звільнення засуджених з місць позбавлення волі з визначенням питань його правового, організаційного, фінансового забезпечення. Вивчити питання про надання засудженим можливості здобуття вищої освіти з використанням дистанційної форми навчання.

МОН, Державний департамент з питань

виконання покарань.

2002 рік.

10. Утворити протитуберкульозну лікарню на 600 місць на базі Галицької виправної колонії N 128 (Івано-Франківська область) з метою поліпшення умов тримання та надання медичної допомоги засудженим, хворим на активну форму туберкульозу.

Державний департамент з питань

виконання покарань, Державний

спеціальний проектний інститут МВС.

2005 рік.

11. Забезпечити проведення тестування на ВІЛ/СНІД та клініко-імунологічного обстеження осіб, які тримаються в установах виконання покарань та дали згоду на проведення таких обстежень, на базі обласних центрів профілактики та боротьби зі СНІДом, обласних (міських) санепідемстанцій за територіальною ознакою.

МОЗ, Державний департамент з питань

виконання покарань, Рада міністрів

Автономної Республіки Крим, обласні,

Київська та Севастопольська міські

держадміністрації.

2002 рік.

12. Вжити заходів до реконструкції та переобладнання гуртожитків для тримання засуджених з урахуванням нової класифікації установ виконання покарань за рівнем безпеки та положень відповідних міжнародних договорів України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, з метою забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов в установах виконання покарань.

Державний департамент з питань

виконання покарань.

2002-2005 роки.

Сприяння діяльності підприємств

кримінально-виконавчої системи

13. Опрацювати з відповідними органами виконавчої влади пропозиції щодо забезпечення ними гарантованої оплати державного оборонного замовлення та закупівлі за державні кошти продукції, виробленої на підприємствах кримінально-виконавчої системи, згідно з переліком продукції, у разі закупівлі якої державні замовники допускають до участі в конкурсах виключно підприємства УТОСу, УТОГу, Союзу організацій інвалідів України та пенітенціарної системи, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13 лютого 2001 р. N 44 ( 44-2001-р ).

Державний департамент з питань

виконання покарань, Мінекономіки,

Мінфін.

2002-2005 роки.

14. Вжити заходів для максимального залучення підприємств кримінально-виконавчої системи до виконання замовлень для місцевих потреб, вишуковувати можливість для надання їм матеріальної і фінансової допомоги. Щороку затверджувати відповідні програми з визначенням в них номенклатури та обсягів продукції, робіт, послуг, що будуть вироблятися і надаватися цими підприємствами, та джерел фінансування відповідних замовлень.

Рада міністрів Автономної Республіки

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes