Про затвердження Порядку надання Кабінетом Міністрів України дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання (28.02.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку надання Кабінетом Міністрів України дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання (28.02.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.4
Скачувань: 716
0219 Про затвердження Порядку надання Кабінетом Міністрів України дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання (28.02.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 лютого 2002 р. N 219

Київ

Про затвердження Порядку надання Кабінетом

Міністрів України дозволу на узгоджені дії,

концентрацію суб'єктів господарювання

Відповідно до статті 33 Закону України "Про захист економічної конкуренції" ( 2210-14 ) Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок надання Кабінетом Міністрів України дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання (додається).

2. Збільшити граничну чисельність працівників центрального апарату Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції на 10 штатних одиниць.

3. Міністерству фінансів і Міністерству економіки та з питань європейської інтеграції у процесі складання проекту державного бюджету передбачати додатково починаючи з 2003 року кошти на утримання зазначеної у пункті 2 цієї постанови чисельності працівників центрального апарату Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції і реалізацію механізму, визначеного Порядком надання Кабінетом Міністрів України дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання.

4. Ця постанова набирає чинності з дня набрання чинності Законом України "Про захист економічної конкуренції" ( 2210-14 ).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 25

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 28 лютого 2002 р. N 219

ПОРЯДОК

надання Кабінетом Міністрів України дозволу

на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання

1. Цей Порядок визначає процедуру надання Кабінетом Міністрів України дозволу на узгоджені дії, концентрацію суб'єктів господарювання, що були заборонені Антимонопольним комітетом (далі - дозвіл).

2. Для отримання дозволу учасники узгоджених дій, учасники концентрації, органи влади, органи місцевого самоврядування, органи адміністративно-господарського управління та контролю (далі - заявники) у тридцятиденний термін від дня прийняття Антимонопольним комітетом рішення про заборону узгоджених дій чи концентрації можуть звернутися із спільною заявою про надання дозволу (далі - заява).

3. Заява подається у письмовій формі Мінекономіки. Копії заяви та доданих до неї документів надсилаються до Антимонопольного комітету.

4. Заява повинна містити:

найменування органу, до якого вона подається (Мінекономіки);

найменування, адресу, інші реквізити заявників;

виклад змісту узгоджених дій чи концентрації, за наданням дозволу на які звертаються заявники;

виклад обставин, якими заявники обгрунтовують необхідність надання дозволу;

перелік документів і відомостей, що додаються до заяви.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes