Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7
Скачувань: 787
0319 Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 13 березня 2002 р. N 319

Київ

Про затвердження Положення про порядок

формування, ведення та використання

галузевого страхового фонду документації

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

Затвердити Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (додається).

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 33

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 березня 2002 р. N 319

ПОЛОЖЕННЯ

про порядок формування, ведення та

використання галузевого страхового

фонду документації

1. Це Положення розроблено відповідно до Закону України "Про страховий фонд документації України" ( 2332-14 ) і встановлює порядок формування відповідними міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади, підприємствами, установами, організаціями незалежно від форми власності галузевого страхового фонду документації, а також його ведення та використання. Дія цього Положення не поширюється на відносини, пов'язані з формуванням, веденням та використанням галузевого страхового фонду документації для організації виробництва продукції оборонного та мобілізаційного призначення.

2. Галузевий страховий фонд документації (далі - галузевий фонд) призначається для забезпечення:

виробництва продукції господарського призначення;

відбудови об'єктів систем життєзабезпечення населення та транспортних зв'язків;

проведення аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій;

проведення реставраційних робіт на об'єктах культурної спадщини.

3. Користувачами галузевого фонду є міністерства, інші центральні органи виконавчої влади, а також підприємства, установи, організації (далі - постачальники документів), перелік яких визначається цими органами.

4. Галузевий фонд формується шляхом розроблення та реалізації відповідними міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади галузевих програм створення страхового фонду документації (далі - галузеві програми), що затверджуються цими органами за погодженням з Державним департаментом страхового фонду документації.

5. Основою для розроблення галузевих програм за формами, встановленими Державним департаментом страхового фонду документації є:

для забезпечення виробництва продукції господарського призначення - переліки виробів, будов, споруд, технологічного обладнання, які визначаються постачальниками документів;

для відбудови об'єктів систем життєзабезпечення населення та транспортних зв'язків - переліки об'єктів і споруд систем життєзабезпечення та транспортних зв'язків, підприємств, які мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави, затверджені міністерствами та іншими центральними органами виконавчої влади;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes