Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7
Скачувань: 782
для проведення аварійно-рятувальних та аварійно-відновлювальних робіт під час ліквідації надзвичайних ситуацій - перелік об'єктів та окремих територій, які підлягають постійному та обов'язковому обслуговуванню державними аварійно-рятувальними службами, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2000 р. N 1214 ( 1214-2000-п ), а також реєстри техногенно та екологічно небезпечних об'єктів, що розроблюються відповідними міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади;

для збереження документів на об'єкти культурної спадщини - Державний реєстр нерухомих пам'яток України, обліково-фондова документація музеїв і заповідників.

6. Постачальники документів разом з підприємствами страхового фонду документації визначають комплект документації на продукцію, об'єкти і споруди систем життєзабезпечення населення, транспортних зв'язків, об'єкти культурної спадщини, необхідний для формування галузевого фонду.

7. Розроблені міністерствами, іншими центральними органами виконавчої влади галузеві програми затверджуються ними за погодженням з Державним департаментом страхового фонду документації.

B*

:

¦

\x00A8

\x00AA

&

(

*

°

\x00B2

I

I

\x00D0

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x03C1`\x1C00 затверджують за погодженням з Державним департаментом страхового фонду документації плани постачання документації та виготовлення документів галузевого фонду.

9. Згідно з галузевими програмами документація від постачальників документів надходить до підприємств страхового фонду документації, які здійснюють її реєстрацію, вхідний контроль, підготовку та виготовлення документів галузевого фонду, і надсилають їх до баз зберігання страхового фонду документації (далі - бази зберігання).

10. Бази зберігання здійснюють вхідний контроль документів галузевого фонду, забезпечують його ведення та довгострокове зберігання.

11. Відповідність документів галузевого фонду чинній документації на продукцію господарського призначення та об'єкти і споруди систем життєзабезпечення населення, транспортних зв'язків, об'єкти культурної спадщини забезпечується шляхом обов'язкового та своєчасного внесення змін до цих документів на підставі:

внесення змін до оригіналу чинної документації на вироби та об'єкти;

уведення до складу комплектів документації, з якої вже виготовлено документи галузевого фонду, нової документації або анулювання попередньої;

появи в документах галузевого фонду в процесі їх зберігання дефектів, які унеможливлюють використання зазначених документів.

Унесення змін до документів галузевого фонду здійснюється шляхом виготовлення нових документів галузевого фонду. Відповідальними за це внесення є постачальник документів і бази зберігання.

Порядок та правила внесення змін до документів галузевого фонду визначаються нормативно-правовими актами МНС.

12. Документи галузевого фонду заносяться до Державного реєстру документів страхового фонду документації України.

13. Переведення документів галузевого фонду на архівне зберігання або анулювання здійснюється на підставі рішення постачальників документів та Державного департаменту страхового фонду документації.

14. Використання документів галузевого фонду здійснюється користувачами відповідного галузевого фонду у разі втрати або відсутності можливості отримати оригінали документації.

15. Забезпечення користувачів документами галузевого фонду здійснюють бази зберігання за заявками користувачів.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes