Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок формування, ведення та використання галузевого страхового фонду документації (13.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7
Скачувань: 785
16. Науково-дослідні установи, спеціальні установи, підприємства та організації, що підпорядковані Державному департаменту страхового фонду документації не мають права надавати інформацію про страховий фонд документації юридичним особам, які не є користувачами відповідного галузевого фонду.

17. Роботи з формування, ведення та використання галузевого фонду фінансуються за рахунок:

коштів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади в межах, передбачених галузевими програмами створення галузевого фонду;

власних коштів постачальників документів.

18. Витрати, пов'язані з виконанням робіт з формування та ведення галузевого фонду на об'єкти, що будуються або реконструюються, включаються у кошторисну вартість будівництва або реконструкції. Витрати, пов'язані з виконанням робіт з використання галузевого фонду на об'єкт, що експлуатується, включаються у витрати на утримання об'єкта.

19. Міністерства, інші центральні органи виконавчої влади після затвердження Державного бюджету доводять до:

Державного департаменту страхового фонду документації - інформацію про обсяги фінансування робіт з формування, ведення та використання галузевого фонду;

постачальників документів - інформацію про обсяги робіт щодо формування, ведення та використання галузевого фонду і асигнування на їх виконання.

20. Кошти, виділені на формування, ведення та використання галузевого фонду, спрямовуються на:

розроблення нормативно-правового, науково-технічного, методичного забезпечення його функціонування;

розроблення галузевих програм;

підготовку комплекту документації для виготовлення документів галузевого фонду;

виготовлення документів галузевого фонду та внесення до них змін (у разі потреби);

надійне довгострокове зберігання документів галузевого фонду;

відтворення документів галузевого фонду;

транспортування документації від постачальників документів до підприємств страхового фонду документації, а документів галузевого фонду - до місця довгострокового зберігання.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes