Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства праці та соціальної політики (13.03.2002), Детальна інформація

Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства праці та соціальної політики (13.03.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 8
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.2
Скачувань: 891
0324 Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства праці та соціальної політики (13.03.2002)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 13 березня 2002 р. N 324

Київ

Про затвердження натуральних добових норм харчування

в інтернатних установах, навчальних

та санаторних закладах сфери управління

Міністерства праці та соціальної політики

З метою вдосконалення організації харчування громадян, які проживають в інтернатних установах, навчаються у навчальних закладах та відпочивають у санаторіях сфери управління Міністерства праці та соціальної політики, Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити такі, що додаються, натуральні добові норми харчування в установах і закладах сфери управління Міністерства праці та соціальної політики:

в інтернатних установах для громадян похилого віку та інвалідів, вищих навчальних закладах I-II рівня акредитації;

у дитячих будинках-інтернатах I-IV профілю, професійно-технічних училищах для дітей-інвалідів з вадами фізичного та розумового розвитку;

для відпочиваючих у санаторіях.

2. Міністерству праці та соціальної політики, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям забезпечити дотримання натуральних добових норм харчування в межах асигнувань, що передбачаються у державному бюджеті та відповідних місцевих бюджетах на утримання установ та закладів, зазначених у пункті 1.

3. Визнати такими, що втратили чинність, пункт 1 і абзац другий підпункту 1 пункту 2 постанови Ради Міністрів УРСР від 11 січня 1989 р. N 14 ( 14-89-п ) "Про норми витрат на харчування і медикаменти в будинках-інтернатах для престарілих та інвалідів".

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 26

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 13 березня 2002 р. N 324

НАТУРАЛЬНІ ДОБОВІ НОРМИ ХАРЧУВАННЯ

в інтернатних установах для громадян

похилого віку та інвалідів,

вищих навчальних закладах

I-II рівня акредитації

сфери управління Мінпраці

(грамів брутто на одну людину)

------------------------------------------------------------------ Перелік продуктів харчування | Тип закладу

|---------------------------------

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes