Про затвердження Положення про комісію з проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків та порядку проведення цих перевірок (28.04.2001), Детальна інформація

Про затвердження Положення про комісію з проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків та порядку проведення цих перевірок (28.04.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 8.4
Скачувань: 719
0414 Про затвердження Положення про комісію з проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків та порядку проведення цих перевірок (28.04.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 28 квітня 2001 р. N 414

Київ

Про затвердження Положення про комісію

з проведення перевірок підприємств - виробників

оптичних дисків та порядку проведення цих перевірок

( Із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ

N 1163 ( 1163-2001-п ) від 13.09.2001 )

З метою подальшого впорядкування виготовлення та реалізації оптичних дисків для лазерних систем зчитування Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити такі, що додаються:

Положення про комісію з проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків;

Тимчасовий порядок проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків для лазерних систем зчитування.

2. Міністерству освіти і науки забезпечити постійне проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків згідно з Тимчасовим порядком, затвердженим цією постановою. ( Пункт 2 із змінами, внесеними згідно з Постановою КМ N 1163 ( 1163-2001-п ) від 13.09.2001 )

Прем'єр-міністр України В.ЮЩЕНКО

Інд. 28

Затверджено

постановою Кабінету Міністрів України

від 28 квітня 2001 р. N 414

ПОЛОЖЕННЯ

про комісію з проведення перевірок

підприємств - виробників оптичних дисків

1. Комісія з проведення перевірок підприємств - виробників оптичних дисків (далі - комісія) є тимчасовим міжвідомчим органом.

Завданням комісії є організація проведення перевірок щодо дотримання підприємствами - виробниками оптичних дисків авторських і суміжних прав на фонограми, що належать особам, які доручили захист своїх прав Міжнародній федерації індустрії звукозапису (IFPI), та/або інших авторських чи суміжних прав, а також складання звіту про результати проведення цих перевірок.

2. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією України ( 254к/96-ВР ), законами України, актами Президента України і Кабінету Міністрів України, міжнародними договорами України, а також цим Положенням.

3. Комісія організує проведення перевірок шляхом створення робочих груп.

До складу робочих груп можуть входити представники Міжнародної федерації індустрії звукозапису (IFPI), громадських організацій та іноземні експерти.

4. До складу комісії входять представники МОН, МВС, МЗС, Держпідприємництва, Мін'юсту, Мінекономіки, Держмитслужби, СБУ тощо.

Персональний склад комісії затверджується Кабінетом Міністрів України.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes