Про затвердження Положення про порядок сплати зборів за дії, пов'язані з охороною прав на об'єкти інтелектуальної власності (22.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок сплати зборів за дії, пов'язані з охороною прав на об'єкти інтелектуальної власності (22.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 16
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 20.4
Скачувань: 758
Терміни подання документів про сплату зборів

за дії, пов'язані з охороною прав на знаки для

товарів і послуг

40. Документ про сплату збору за подання заявки на знак для товарів і послуг (далі - знак) повинен надійти до уповноваженого закладу разом із заявкою або протягом двох місяців від дати подання заявки.

Якщо протягом зазначених двох місяців до уповноваженого закладу надійшов документ про сплату збору в меншому розмірі, ніж це встановлено для подання заявки на реєстрацію знака для класів Міжнародної класифікації товарів і послуг, зазначених у переліку товарів і послуг до заявки, заявник має право провести доплату різниці суми збору до встановленого розміру протягом двох місяців починаючи від дати одержання повідомлення про необхідність доплати.

41. Документ про сплату збору за подання клопотання про внесення за ініціативою заявника виправлень і уточнень до матеріалів заявки на знак після одержання заявником рішення про встановлення дати подання заявки разом з виправленими і уточненими матеріалами повинен надійти до уповноваженого закладу до дати одержання заявником рішення МОН про реєстрацію знака або рішення про відхилення заявки.

42. Документ про сплату збору за поновлення пропущеного заявником терміну для внесення змін до матеріалів заявки за повідомленням експертизи про невідповідність матеріалів заявки встановленим вимогам повинен надійти до уповноваженого закладу протягом шести місяців від дати закінчення пропущеного терміну разом з виправленими матеріалами. Клопотання про поновлення терміну повинне містити відомості про причини, з яких його пропущено.

43. Документ про сплату збору за подання до Апеляційної палати заперечення проти рішення стосовно заявки на знак повинен надійти до уповноваженого закладу протягом шести місяців від дати одержання заявником рішення МОН стосовно заявки чи копій затребуваних матеріалів, надісланих цим закладом на вимогу заявника.

44. Документ про сплату збору за внесення за ініціативою власника свідоцтва змін до Державного реєстру свідоцтв України на знаки для товарів і послуг повинен надійти разом з текстом пропонованих змін. Сума збору не залежить від кількості змін, які вносяться до реєстру, за умови, що зміни стосуються одного свідоцтва і вносяться за одним клопотанням.

45. Документ про сплату збору за кожне продовження терміну дії свідоцтва на знак повинен надійти до уповноваженого закладу разом із клопотанням про продовження зазначеного терміну до кінця поточного періоду дії свідоцтва за умови сплати збору протягом двох останніх його місяців.

Збір за продовження дії свідоцтва на знак може бути сплачений, а документ про його сплату надійти до уповноваженого закладу протягом шести місяців після закінчення встановленого терміну. У цьому разі розмір зазначеного збору збільшується на 50 відсотків.

46. Документ про сплату збору за внесення до Державного реєстру свідоцтв України на знаки для товарів і послуг відомостей про надання ліцензії на використання знака, відомостей про передачу права власності на знак, за внесення змін до вміщених до реєстру відомостей про надання ліцензії повинен надійти до уповноваженого закладу разом із заявою про реєстрацію відповідних відомостей чи змін до них.

Терміни подання документів про сплату зборів

за дії, пов'язані з охороною прав на топографії

інтегральних мікросхем

47. Документ про сплату збору за подання заявки на реєстрацію топографії інтегральної мікросхеми (далі - топографії ІМС) повинен надійти до уповноваженого закладу разом із заявкою або протягом двох місяців від дати подання заявки.

48. Документ про сплату збору за подання до Апеляційної палати заперечення проти рішення стосовно заявки на реєстрацію топографії ІМС повинен надійти до уповноваженого закладу протягом трьох місяців від дати одержання заявником рішення МОН стосовно заявки чи копій затребуваних матеріалів, надісланих цим закладом на вимогу заявника.

B*

T

1/4

3/4

A

V

X

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x6A99k\x1C00я змін до вміщених до реєстру відомостей про надання ліцензії повинен надійти до уповноваженого закладу разом із заявою про внесення відповідних відомостей чи змін до них.

50. Документ про сплату збору за подання клопотання про проведення експертизи зареєстрованої топографії ІМС на відповідність умовам охороноздатності повинен відправлятися до уповноваженого закладу після публікації відомостей про реєстрацію.

Терміни подання документів про сплату зборів

за дії, пов'язані з охороною прав на зазначення

походження товарів

51. Документ про сплату збору за подання заявки на реєстрацію кваліфікованого зазначення походження товару та(або) надання права на використання кваліфікованого зазначення походження товару і експертизу заявки повинен надійти до уповноваженого закладу разом із заявкою або протягом двох місяців від дати подання заявки.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes