Про затвердження Положення про порядок сплати зборів за дії, пов'язані з охороною прав на об'єкти інтелектуальної власності (22.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження Положення про порядок сплати зборів за дії, пов'язані з охороною прав на об'єкти інтелектуальної власності (22.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 16
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 20.4
Скачувань: 763
52. Документ про сплату збору за подання заяви про продовження терміну подання зажаданих експертизою додаткових матеріалів разом із заявою про продовження встановленого терміну повинен бути поданий до уповноваженого закладу протягом трьох місяців від дати одержання запиту експертизи.

53. Документ про сплату збору за подання заяви про поновлення встановленого терміну подання зажаданих експертизою додаткових матеріалів разом із заявою про поновлення повинен бути поданий до уповноваженого закладу протягом трьох місяців від дати одержання запиту експертизи. Заява повинна містити відомості про причини, з яких його пропущено.

54. Документ про сплату збору за подання до закладу заперечення проти реєстрації кваліфікованого зазначення походження товару та(або) надання права на використання кваліфікованого зазначення походження товару повинен надійти до уповноваженого закладу протягом шести місяців від дати опублікування офіційних відомостей про заявку.

55. Документ про сплату збору за подання заяви про продовження терміну надання відповіді на заперечення проти реєстрації повинен бути поданий до уповноваженого закладу разом із заявою про продовження встановленого терміну для надання відповіді протягом двох місяців від дати одержання копії заперечення.

56. Документ про сплату збору за подання до Апеляційної палати скарги на рішення щодо заявки на реєстрацію права на кваліфіковане зазначення походження товару та(або) надання права на використання кваліфікованого зазначення походження товару повинен надійти до уповноваженого закладу протягом трьох місяців від дати одержання рішення щодо заявки.

57. Документ про сплату збору за внесення за ініціативою заявника змін і уточнень до Державного реєстру України назв місць походження та географічних зазначень походження товарів і прав на використання зареєстрованих кваліфікованих зазначень походження товарів та(або) виправлення помилки у реєстрі, допущеної з вини заявника, повинен надійти до уповноваженого закладу разом з текстом пропонованих змін. Сума збору не залежить від кількості змін, які вносяться до реєстру, за умови, що зміни стосуються одного свідоцтва і вносяться за одним клопотанням.

58. Документ про сплату збору за кожне продовження терміну дії свідоцтва про реєстрацію права на використання кваліфікованого зазначення походження товару повинен бути поданий до уповноваженого закладу протягом останнього року дії свідоцтва разом із заявою про продовження терміну дії свідоцтва.

Збір за продовження терміну дії свідоцтва може бути сплачений протягом шести місяців після закінчення терміну дії свідоцтва, при цьому розмір збору збільшується на 50 відсотків, у такому разі документ про сплату збільшеного розміру збору за продовження дії свідоцтва разом із заявою про продовження дії свідоцтва повинен бути поданий до уповноваженого закладу протягом зазначеного шестимісячного терміну.

Пільги із сплати зборів

59. Громадянам України пільги із сплати зборів надаються відповідно до законодавства.

60. Громадянам держав - членів Співдружності Незалежних Держав надаються пільги, передбачені пунктом 59 цього Положення, згідно з Угодою про взаємне визнання пільг і гарантій для учасників і інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій на території інших держав, сімей загиблих військовослужбовців ( 997_048 ), ратифікованою Законом України від 26 квітня 1996 року ( 144/96-ВР ).

Зазначені пільги надаються громадянам держав - членів Співдружності Незалежних Держав, які офіційно визнали дію на своїй території Угоди про взаємне визнання пільг і гарантій для учасників і інвалідів Великої Вітчизняної війни, учасників бойових дій на території інших держав, сімей загиблих військовослужбовців і надають відповідно до цієї Угоди пільги громадянам України.

Додаток

до Положення про порядок сплати зборів

за дії, пов'язані з охороною прав на

об'єкти інтелектуальної власності

ПЕРЕЛІК І РОЗМІРИ

зборів за дії, пов'язані з охороною прав

на об'єкти інтелектуальної власності

-------------------------------------------------------------------

| Розмір збору

|-----------------

Вид збору |неоподат-|доларів

|ковуваних| США

|мінімумів|

|доходів |

|громадян |

-------------------------------------------------------------------

Збори за дії, пов'язані з охороною прав на

винаходи і корисні моделі

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes