Про затвердження переліку платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ (23.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження переліку платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ (23.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.8
Скачувань: 912
0556 Про затвердження переліку платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ (23.05.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 23 травня 2001 р. N 556

Київ

Про затвердження переліку платних послуг, що надаються

підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства

внутрішніх справ

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити перелік платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ (додається).

2. Міністерству внутрішніх справ разом з Міністерством фінансів та Міністерством економіки за погодженням з Державним комітетом з питань регуляторної політики та підприємництва і Антимонопольним комітетом визначити у місячний термін розміри плати за послуги, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ, та порядок її справляння.

3. Міністерству внутрішніх справ, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям привести свої рішення з питань надання платних послуг підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ у відповідність з цією постановою.

4. Визнати такими, що втратили чинність:

постанову Кабінету Міністрів України "Про плату за проведення державного технічного огляду, реєстрацію і перереєстрацію автомототранспортних засобів, приймання екзаменів з навичок керування ними та екзаменів з правил дорожнього руху", затверджену 5 грудня 1992 р. N 680 ( 680-92-п ) (ЗП України, 1992 р., N 12, ст. 296);

пункт 4 змін, що вносяться до деяких рішень Уряду України, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 4 червня 1996 р. N 621 ( 621-96-п ) (ЗП України, 1996 р., N 13, ст. 361).

5. Ця постанова набирає чинності через 45 днів після опублікування.

Перший

віце-прем'єр-міністр України Ю.ЄХАНУРОВ

Інд. 21

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 23 травня 2001 р. N 556

ПЕРЕЛІК

платних послуг, що надаються підрозділами Державної

автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ

1. Державний технічний огляд автомобілів, автобусів, мототранспорту та причепів, огляд транспортних засобів під час реєстрації, перереєстрації, зняття з обліку, видачі дозволу на переобладнання або заміни номерного агрегата, оформлення допуску до перевезення небезпечних вантажів.

2. Реєстрація (перереєстрація) транспортних засобів.

3. Приймання іспитів з Правил дорожнього руху та навичок керування транспортними засобами.

4. Оформлення реєстраційних документів і документів на право керування транспортними засобами.

5. Приймання іспитів у водіїв на право керування транспортними засобами з небезпечними вантажами.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes