Про затвердження переліку платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ (23.05.2001), Детальна інформація

Про затвердження переліку платних послуг, що надаються підрозділами Державної автомобільної інспекції Міністерства внутрішніх справ (23.05.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 9.8
Скачувань: 909
6. Оформлення свідоцтв про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі.

7. Перевірка технічного стану транспортних засобів із застосуванням діагностичного обладнання і контрольно-вимірювальних приладів на відповідність вимогам безпеки дорожнього руху.

8. Перевірка двигунів транспортних засобів на вміст шкідливих речовин у відпрацьованих газах з видачею екологічної картки (форма картки та порядок перевірки встановлюються МВС).

9. Супроводження патрульним транспортом Державтоінспекції автомобілів, автобусів, інших транспортних засобів та вантажів (за замовленням юридичних та фізичних осіб).

10. Оформлення свідоцтв про допуск транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів.

11. Надання консультаційної допомоги для складання іспитів екстерном на право керування транспортними засобами категорій "А" і "В" (без попередньої підготовки на курсах водіїв).

12. Обстеження новостворюваних навчальних закладів з підготовки водіїв на відповідність установленим вимогам та оформлення документів на право проведення такого навчання.

13. Надання навчальним закладам з підготовки водіїв консультаційної допомоги в розробленні документації, створенні відповідної навчальної бази, удосконаленні підготовки водіїв.

14. Підготовка та видача технічних умов на обладнання технічними засобами регулювання дорожнього руху окремих ділянок автомобільних доріг, вулиць і залізничних переїздів під час виконання ремонтно-будівельних та інших робіт, крім аварійних.

15. Надання допомоги в розробленні проектів і схем організації дорожнього руху на автомобільних дорогах, вулицях і залізничних переїздах.

16. Перевірка проектної документації на відповідність наданим технічним умовам та чинним нормативно-правовим актам з безпеки дорожнього руху.

17. Розроблення технічних умов на:

будівництво автокооперативів, автостоянок, пунктів технічного обслуговування транспортних засобів, споруд торговельно-побутового призначення та інших об'єктів дорожньої інфраструктури, встановлення рекламних носіїв тощо;

реконструкцію та капітальний ремонт автокооперативів, автостоянок та інших об'єктів дорожньої інфраструктури;

будівництво та реконструкцію автозаправних станцій, залізничних переїздів, комплексів дорожнього сервісу.

18. Розроблення комп'ютерних макетів та організація виготовлення інформаційно-вказівних та дорожніх знаків індивідуального проектування відповідно до вимог стандартів та технічних умов.

19. Складання тимчасових схем організації дорожнього руху та обладнання засобами організації дорожнього руху місць проведення спортивних та інших масових заходів, які можуть створити перешкоди дорожньому руху.

20. Підготовка умов та визначення маршрутів руху транспортних засобів для підприємств та власників, діяльність яких пов'язана з перевезенням пасажирів.

21. Обстеження підприємств, установ та організацій для відкриття автогосподарств і оформлення необхідних документів.

22. Проведення експертної оцінки технічних умов для перевезення небезпечних вантажів на відповідність правилам, нормам і стандартам забезпечення безпеки дорожнього руху.

23. Оформлення та видача дозволів і погодження:

на встановлення і використання на транспортних засобах спеціальних звукових і/або світлових сигнальних пристроїв синього або жовтого кольору;

B*

~

\x00D0

O

O

\x0152

\x017D

\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x6A4B/\x1C00 на перевезення великогабаритних, великовагових, небезпечних та спеціальних вантажів.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes