Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.4
Скачувань: 736
1109 Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001)

КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ

П О С Т А Н О В А

від 21 серпня 2001 р. N 1109

Київ

Про затвердження Порядку спрямування

коштів, отриманих за Програмою компенсації

паливного дефіциту в Україні

Кабінет Міністрів України п о с т а н о в л я є:

1. Затвердити Порядок спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (додається).

2. Міністерству палива та енергетики, Міністерству фінансів, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям - головним розпорядникам коштів державного бюджету забезпечити погашення згідно з Порядком, затвердженим цією постановою, заборгованості за електроенергію, спожиту установами та організаціями, що фінансуються з державного бюджету, і з компенсації пільг та субсидій, наданих окремим категоріям населення для оплати спожитої електроенергії та послуг з водопостачання та водовідведення, яка склалася на 1 січня 2001 року.

Прем'єр-міністр України А.КІНАХ

Інд. 37

ЗАТВЕРДЖЕНО

постановою Кабінету Міністрів України

від 21 серпня 2001 р. N 1109

ПОРЯДОК

спрямування коштів, отриманих за Програмою

компенсації паливного дефіциту в Україні

1. Цей Порядок визначає механізм спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні для погашення заборгованості за електроенергію, спожиту установами та організаціями, що належать до сфери управління МОЗ, МОН, Мінпраці, Державного департаменту України з питань виконання покарань і фінансуються з державного бюджету (далі - бюджетні установи та організації), і заборгованості з компенсації пільг та субсидій, наданих окремим категоріям населення для оплати спожитої електроенергії та послуг з водопостачання та водовідведення, що склалася на 1 січня 2001 року.

2. Кошти, отримані за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні та акумульовані на спеціальному рахунку Мінпаливенерго в Національному банку, перераховуються на спеціальний рахунок Мінпаливенерго, відкритий в операційному управлінні Державного казначейства.

Погашення заборгованості за електроенергію,

спожиту бюджетними установами та організаціями,

яка склалася на 1 січня 2001 року

3. Бюджетні установи та організації складають з енергопостачальною компанією акти звіряння заборгованості за спожиту електроенергію і надсилають їх до відповідних центральних органів виконавчої влади та районних відділень Державного казначейства.

Загальна сума кредиторської заборгованості бюджетних установ та організацій, що підлягає погашенню, не повинна перевищувати суми заборгованості, зафіксованої у звіті бюджетної установи та організації за 2000 рік.

4. Міністерства та департамент, зазначені у пункті 1 цього Порядку, - головні розпорядники коштів державного бюджету на підставі актів звіряння складають "Зведений реєстр актів звіряння" за областями, споживачами та кодами бюджетної класифікації.

Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі узагальнюють отриману від районних відділень Державного казначейства інформацію, враховуючи заборгованість бюджетних установ та організацій за кодами відомчої класифікації видатків державного бюджету.

5. Міністерства та департамент, зазначені у пункті 1 цього Порядку, підписують з Мінпаливенерго зведений реєстр актів звіряння щодо заборгованості бюджетних установ та організацій за спожиту електроенергію за кодами бюджетної класифікації та областями і один примірник зазначеного реєстру надсилають до Державного казначейства.

6. Державне казначейство:

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes