Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.4
Скачувань: 732
на підставі платіжних доручень Мінпаливенерго перераховує кошти на реєстраційні рахунки міністерств та департаменту, зазначених у пункті 1 цього Порядку, відкриті в Державному казначействі;

на підставі платіжних доручень зазначених міністерств та департаменту перераховує кошти на рахунки управлінь Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі.

7. Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі без розподілу між бюджетами районів і міст обласного (республіканського) значення спрямовують отримані кошти на розподільчі рахунки енергопостачальних компаній, відкриті в установах уповноваженого банку, для подальшого перерахування їх на розподільчий рахунок державного підприємства "Енергоринок".

Перерахування коштів з розподільчого рахунку державного підприємства "Енергоринок" на рахунки енергогенеруючих компаній здійснюється за алгоритмом, затвердженим НКРЕ на підставі поданого Мінпаливенерго розподілу.

8. Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі повідомляють підвідомчим їм організаціям про надходження коштів та погашення заборгованості бюджетних установ та організацій перед постачальниками електроенергії.

9. Міністерства та департамент, зазначені у пункті 1 цього Порядку, - головні розпорядники коштів повідомляють бюджетні установи та організації про проведення розрахунків та суми погашеної заборгованості за електроенергію.

Погашення заборгованості з компенсації пільг та

субсидій, наданих окремим категоріям населення для

оплати спожитої електроенергії, яка склалася

на 1 січня 2001 року

2









\x3700$\x2438\x4800$\x6467\x0847c\x1C00боргованості з компенсації пільг та субсидій, наданих окремим категоріям населення для оплати спожитої електроенергії.

Зведені реєстри актів звіряння підписуються завідувачами районних фінансових відділів і керівником підприємства - постачальника електроенергії та подаються енергопостачальними компаніями до Мінпаливенерго.

11. Державне казначейство на підставі платіжних доручень Мінпаливенерго перераховує кошти на реєстраційні рахунки Міністерства фінансів Автономної Республіки Крим, фінансових управлінь обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, відкриті в управліннях Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі.

12. Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації без розподілу їх між бюджетами районів і міст обласного (республіканського) значення перераховують отримані кошти на розподільчі рахунки енергопостачальних компаній, відкриті в установах уповноваженого банку, для подальшого перерахування їх на розподільчий рахунок державного підприємства "Енергоринок".

Перерахування коштів з розподільчого рахунку державного підприємства "Енергоринок" на рахунки енергогенеруючих компаній здійснюється за алгоритмом, затвердженим НКРЕ на підставі поданого Мінпаливенерго розподілу.

Погашення заборгованості з компенсації пільг та

субсидій, наданих окремим категоріям населення для

оплати послуг з водопостачання та водовідведення,

яка склалася на 1 січня 2001 року

13. Підприємства, які надають послуги з водопостачання та водовідведення, складають з місцевими фінансовими органами акти звіряння сум заборгованості з компенсації пільг та субсидій, наданих окремим категоріям населення для оплати послуг з водопостачання та водовідведення, та одночасно складають з енергопостачальною компанією акти звіряння про підтвердження сум заборгованості за електроенергію.

Суми заборгованості з компенсації пільг та субсидій, визначені актами звіряння, не повинні перевищувати суми заборгованості підприємств, які надають послуги з водопостачання та водовідведення, перед енергопостачальною компанією на зазначену дату.

Якщо сума заборгованості з компенсації пільг та субсидій більша, ніж сума заборгованості підприємств, які надають послуги з водопостачання та водовідведення, перед енергопостачальною компанією, акти звіряння складаються на суму заборгованості зазначених підприємств за електроенергію.

14. Енергопостачальні компанії подають акти звіряння заборгованості, підписані районними фінансовими відділами, підприємствами - надавачами послуг з водопостачання та водовідведення і підприємством - постачальником електроенергії, до Мінпаливенерго.

15. Мінпаливенерго на підставі актів звіряння складає "Зведений реєстр актів звіряння" заборгованості з компенсації пільг та субсидій, наданих окремим категоріям населення для оплати послуг з водопостачання та водовідведення, за областями та погоджує його з Мінфіном.

16. На підставі зведеного реєстру актів звіряння Мінпаливенерго виписує платіжні доручення та надсилає їх до Державного казначейства.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes