Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001), Детальна інформація

Про затвердження Порядку спрямування коштів, отриманих за Програмою компенсації паливного дефіциту в Україні (21.08.2001)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 7.4
Скачувань: 736
17. Державне казначейство на підставі платіжних доручень Мінпаливенерго перераховує кошти на реєстраційні рахунки Міністерства фінансів Автономної Республіки Крим, фінансових управлінь обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій, відкриті в управліннях Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі.

18. Рада міністрів Автономної Республіки Крим, обласні, Київська та Севастопольська міські держадміністрації без розподілу їх між бюджетами районів і міст обласного (республіканського) значення перераховують отримані кошти на розподільчі рахунки енергопостачальних компаній, відкриті в установах уповноваженого банку, в рахунок погашення заборгованості підприємств водопостачання та водовідведення за електроенергію для подальшого перерахування їх на розподільчий рахунок державного підприємства "Енергоринок".

Перерахування коштів з розподільчого рахунку державного підприємства "Енергоринок" на рахунки енергогенеруючих компаній здійснюється за алгоритмом, затвердженим НКРЕ на підставі поданого Мінпаливенерго розподілу.

19. Управління Державного казначейства в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі повідомляють підприємства водопостачання та водовідведення про погашення заборгованості з компенсації пільг та субсидій, наданих окремим категоріям населення для оплати послуг з водопостачання та водовідведення.

Енергопостачальні компанії повідомляють підприємства водопостачання та водовідведення про погашення заборгованості зазначених підприємств за електроенергію.

20. Усі учасники розрахунків, що проводяться згідно з цим Порядком, у графі "призначення платежу" платіжних доручень зазначають додатково "кошти гранту ТАСІС".

21. Порядок відображення здійснених операцій у бухгалтерському обліку та фінансовій звітності про виконання Державного бюджету України та місцевих бюджетів установлюється Державним казначейством.

22. Відповідальність за своєчасність та достовірність даних, необхідних для проведення розрахунків, що проводяться згідно з цим Порядком, покладається на керівників бюджетних установ та організацій, енергопостачальних компаній, установ уповноваженого банку, органів Державного казначейства та місцевих органів виконавчої влади в межах їх повноважень.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes