Про стан та перспективи розвитку фармацевтичної промисловості, Детальна інформація

Про стан та перспективи розвитку фармацевтичної промисловості
Тип документу: Реферат
Сторінок: 4
Предмет: Медицина, БЖД
Автор: Олексій
Розмір: 66.1
Скачувань: 1038
4.1.3. Спільно з Держкомстатом України розробити та впровадити статистичні форми звітності «Лікарські засоби», «Вироби медичного призначення», «Медична техніка».

ІІ квартал 2002 року

4.1.4. Організувати підготовку та видання щоквартального аналітично-статистичного довідника основних показників розвитку фармацевтичної сфери України.

І півріччя 2002 року

4.1.5. Спільно з Держкомстатом та Держмитслужбою України розробити та забезпечити постійне функціонування системи моніторингу митної вартості імпортних лікарських засобів, імунобіологічних препаратів, виробів медичного призначення та медичної техніки.

ІІІ квартал 2002 року

4.1.6. Вжити заходів щодо розробки та постійного ведення переліку фармацевтичної продукції, діючих та допоміжних субстанцій, пакувальних матеріалів і обладнання, що використовуються для виготовлення фармацевтичної продукції, але не виробляються в Україні.

Протягом 2002 року

5. Забезпечення стратегії інтеграції України до ЄС у сфері фармацевтичного виробництва

5.1. Державному секретарю Шевчуку С. В., заступнику Державного секретаря Коротку О. Ш., керівникам структурних підрозділів Державного департаменту:

5.1.1. Завершити розробку та подати до Кабінету Міністрів України проект нової редакції Закону України «Про лікарські засоби».

До 1 квітня 2001 року

5.1.2. Підготувати зміни до Закону України «Про Єдиний митний тариф».

До 1 березня 2002 року

5.1.3. Підготувати зміни до Закону України «Про обіг в Україні наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів».

І півріччя 2002 року

5.1.4. Підготувати і внести зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 18.12.96 # 1538 «Комплексна програма розвитку медичної промисловості України на 1997-2003 роки».

І півріччя 2002 року

5.1.5. Спільно з Комітетом з контролю за наркотиками при МОЗ України розробити і подати на затвердження в установленому порядку проекти постанов Кабінету Міністрів України, що необхідні для впорядкування діяльності в сфері обігу лікарських засобів, психотропних речовин і прекурсорів.

Протягом 2002 року

5.1.6. Вжити заходів щодо подальшого розвитку Державної інспекції з належної виробничої практики, її вступу до системи співробітництва фармацевтичних інспекцій РІС/S, проведення її акредитаціі у ВООЗ, CADREAC.

Протягом 2002 року

5.1.7. На базі Державної науково-експертної установи «Державний навчальний центр з Належної Виробничої/Дистриб’юторської практики» започаткувати систему підготовки фахівців для промисловості з питань належної виробничої практики.

Протягом 2002 року

6. Розробити проект постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін і доповнень до постанови Кабінету Міністрів України від 05.06.2000 р. # 917 «Про затвердження Положення про Державний департамент з контролю за якістю, безпекою та виробництвом лікарських засобів і виробів медичного призначення» в частині здійснення процедури державної реєстрації цін, інформаційного забезпечення фармацевтичної сфери та забезпечення населення і закладів охорони здоров’я лікарськими засобами, імунобіологічними препаратами, виробами медичного призначення та медичною технікою.

І півріччя 2002 року

7. Інформацію про хід виконання рішення колегії заслуховувати щоквартально на апаратних нарадах у Міністра.

Контроль за виконанням рішення колегії залишаю за собою.

Обсяги фінансування державних централізованих капітальних вкладень на 2002 рік

Назва підприємства Потреба галузі, млн.грн. Визначено постановою Верховної Ради України від 21.06.01 # 2564-ІІІ, млн. грн.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes