Розгалуження програми, циклічні програми з розгалуженням, накопичення сум і добутків, одновимірні масиви, двовимірні масиви, обробка текстової інформації, Детальна інформація

Розгалуження програми, циклічні програми з розгалуженням, накопичення сум і добутків, одновимірні масиви, двовимірні масиви, обробка текстової інформації
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 10.6
Скачувань: 1340
Для введення-виведення двовимірних масивів і виконання інших операцій з його елементами використовують конструкцію “вкладені цикли”.

FOR=TO <12>

FOR = TO

<серія команд>

NEXT

Загалом, уся текстова інформація, що обробляється комп’ютером, міститься у текстових документах. Світ текстових документів розмаїтий – це не лише книги чи преса, а й інструкції, оголошення та інше.

Основні вимоги для програмного засобу, які визначають його призначення як текстового редактора: наявність методів вводу текстової інформації, можливість пересування по тексту, наявність базових операцій редагування тексту (виділення, копіювання, переміщення, вилучення, пошуку та зміни тексту); можливість збереження результатів роботи та отримання твердої колії текстового документа.

Під текстовим процесором розуміємо прикладну програму яка, окрім базового набору роботи з текстом, володіє додатковими можливостями, такими як форматування тексту, перевірка правопису, перенос слів, встановлення ілюстрацій та інше.

Із найпоширеніших текстових процесорів є Місrocoft Word, який надає великі можливості користувачам різного рівня та кваліфікації.

Доступ до всіх функцій програми можна отримати через її головне меню. Воно містить дев’ять пунктів: Файл, Правка, Вид, Вставка, Формат, Сервіс, Таблиця, Окно, (Неlp).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes