Форми у базах даних, Детальна інформація

Форми у базах даних
Тип документу: Реферат
Сторінок: 3
Предмет: Комп`ютерні науки
Автор: Олексій
Розмір: 9.4
Скачувань: 910
2. Прапорці. Діють аналогічно перемикачам, але на відміну від них, допускають множинний вибір. Зручні для керування режимами сортування даних.

3. Список. Може містити фіксований набір значень або значення з заданого поля однієї з таблиць. Дозволяє не вводити дані, а вибирати їх із списку.

4. Поле зі списком. Застосовується так само, як і список, але займає менше місця у формі, оскільки список відкривається тільки після натиснення на кнопці, що розкриває його.

5. Командні кнопки. З кожній із них можна зв'язати якусь корисну команду, наприклад команду пошуку запису, переходу між записами й інші.

6. Вкладки. Дозволяють розмістити багато інформації на обмеженій площі. На вкладках розміщають інші елементи керування.

7. Поле об'єкта OLE. Служить для розміщення зовнішнього об'єкта, що відповідає прийнятої в Windows концепції зв'язування і впровадження об'єктів. Об'єктом, як правило, є ілюстрація, наприклад фотографія, але це може бути і відеозапис, і музичний фрагмент, і голосове повідомлення.

Існують два типи полів для розміщення об'єктів OLE:

“Свободная рамка объекта” і “Присоединенная рамка объекта”. У першому випадку рамка не зв'язана ні з яким полем таблиць бази даних. Об'єкт, що знаходиться в ній, виконує роль ілюстрації і служить для оформлення форми. З “Присоединенной рамкой” пов'язане одне з полів таблиці. У ній відображається вміст цього поля. Цей вміст може змінюватися при переході від одного запису до іншої.



The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes