Стандартні звіти, Детальна інформація

Стандартні звіти
Тип документу: Реферат
Сторінок: 11
Предмет: Облік та аудит
Автор: фелікс
Розмір: 22.2
Скачувань: 1060
Якщо по субконто проводились операції в валюті, програма виведе на екран список валют. Ви можете вибрати валюту, що Вас цікавить або натиснути F8 для виводу карточки субконто по операціях зі всіма валютами.

Після цього субконто програма сформує потрібний документ і виведе його на екран для перегляду. Документ містить графи: "Дата", "Операція" (опис операцій по даному субконто), "Дебет" (рахунки і суми проводок, в яких дане субконто бере участь по дебету проводки), "Кредит" (те ж для кредита проводки), "Біжуче сальдо" (Д - дебетове, К кредитове) і "Дата" (для зручності перегляду дата приводиться двічі). При наявності вихідних даних виводиться також кількісний і/або валютний вираз оборотів і залишків.

Перегляд і друк карточки субконто здійснюється так само як це описано в розд.8.14.

Зауваження.

В карточці можуть приводитись параметри субконто, що приймають участь в операціях по рахунку. Число параметрів визначається значенням поля “Вивід параметрів субконто до” в запиті “Параметри”. Якщо вивід параметрів субконто небажаний, введіть в поле “Вивід параметрів субконто до” в запиті “Параметри” нульове значення.

Графа “Біжуче сальдо” заповнюється тільки для карточок по конкретному субконто (не по групі).

В рядках з залишками на початок і кінець періоду в графах “Дебет” і “Кредит” виводиться розгорнуте сальдо по рахунку, а в графі “Біжуче сальдо” - згорнуте сальдо.

Приклад.

Для організації-контрагента карточка субконто буде містити повне досьє взаєморозрахунків з цією організацією.

PAGE

PAGE 1

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes