Культура Австралії, Детальна інформація

Культура Австралії
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Культура
Автор: фелікс
Розмір: 20.4
Скачувань: 1543
AT&T, Американський Телефон і Телеграф, має дуже важливе значення для індустрії Сполучених Штатів. Компанія вважає, що вона зобов'язана своєму успішному столітньому існуванню на ринку інноваціям, вільній конкуренції і загальнолюдській культурі. Тому концерн почуває свою соціальну відповідальність перед поколіннями. Зараз компанія розробляє загальноєвропейський проект “Corporate Community Investment in Europe” разом з Європейським Співтовариством і іншими комітетами.

Мети.

AT&T поставляє телекомунікаційні мережі й устаткування, комп'ютери для фірм, державних організацій і приватних осіб. Проекти підтримуються в тих країнах, де концерну необхідно завоювати нові ринки, збільшуючи, таким чином, їхній престиж і марку фірми.

Потенційні кандидати.

Тільки організації.

Форми підтримки.

Фінансові асигнування і натуральні пожертвування.

Порядок змагання.

Кандидати повинні представити докладний опис проекту по наступній тематиці: культура і мистецтво; загальне утворення; охорона здоров'я і соціальна допомога; інтернаціональна державна політика. Термінів по наданню проектів немає.

Хто приймає рішення.

Кожна місцева організація розглядає потенційні проекти і приймає по них рішення. У випадку сумнівів філії звертаються по допомогу в центральний офіс у Брюсселеві, а якщо проект вимагає великих фінансових засобів, то в Європейське Співтовариство.

НІМЕЦЬКА АКАДЕМІЧНА СЛУЖБА ОБМІНУ (DAAD)

Підтримуються:

Культурні обміни, стипендії, дослідження.

Всесвітньовідомі іноземні художники запрошуються на термін від 6 місяців до одного року в Берлін.

Стипендії німецьким і іноземним студентам і юним дослідникам.

Програми культурного обміну університетських педагогів з Німеччини.

Програми культурного обміну між німецькими й іноземними студентами.

Короткострокові відвідування Німеччини юними фахівцями.

Групові відвідування Німеччини студентами і фахівцями.

Масштаб діяльності:

Європа та Австралія

Опис.

DAAD був організований у 1923 році як організація сприяння обміну з метою підвищення утворення.

Мети.

DAAD підтримує культурні обміни між фахівцями, вчителями і молодими студентами. Разом з підтримкою культурних обмінів, служба намагається підтримувати дослідницьку діяльність і поширення інформації.

Потенційні кандидати:

В основному список кандидатів залежить від тієї або іншої програми. Але основна мета - розкриття відомих художників, іноземних студентів і юних дослідників (як окремих осіб так і груп).

Форма підтримки.

DAAD здійснює фінансування програм, стипендій, культурних обмінів зі свого річного бюджету в 364 млн. DM (це в точності засобу землі в 1993 році).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes