Побудова багатофункціонального комплексу, Детальна інформація

Побудова багатофункціонального комплексу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 50
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 48.1
Скачувань: 1118
Серйозний конкурент, але дорога продукція.

Висока якість, великий асортимент, можливість швидкої зміни асортименту, низькі ціни за рахунок відсутності затрат по транспортуванню до місць продажі.



ВАТ "Готель Лучеськ"

270,5 тис.грн.

Низький рівень оформлення номерів, низький рівень сервісного обслуговування Оформлення номерів в сучасному стилі, висока якість обслуговування, високі ціни, що розраховано для ділових людей.



ВАТ "Готель "Україна" 306,5 тис.грн.

Низький рівень оформлення номерів, низький рівень сервісного обслуговування Оформлення номерів в сучасному стилі, висока якість обслуговування, високі ціни, що розраховано для ділових людей.



Ресторан "Лучеськ" 153,4 тис.грн. Середній рівень обслуговування,середній рівень оформлення інтер'єру Великий асортимент фірменних блюд, вишукане оформлення інтер'єру, високий рівень обслуговування.



Ресторан "Сфітлофор" 300,2 тис.грн. Добрий сервіс, але високі ціни на продукцію власного виробництва. Великий асортимент фірменних блюд, вишукане оформлення інтер'єру, високий рівень обслуговування.



АТ "Волинь-Лада" 353,0 тис. грн. Серйозний конкурент Обслуговування клієнта в торговому комплексі "Захід" під час проведення ремонтно-сервісних робіт

АТ "Волинь-Авто" 467,9 тис.грн. Серйозний конкурент Обслуговування клієнта в торговому комплексі "Захід" під час проведення ремонтно-сервісних робіт



Ціна продукції (послуги)

Загальна цінова політика при реалізації товарів та наданні послуг для масового споживача буде спрямована на зниження цін за рахунок закупівлі товарів безпосередньо у виробників та гуртових постачальників, відсутності транспортних затрат при реалізації власної продукції, сезонним розпродажем. Але, оскільки, комплекс розрахований і на елітних споживачів, то буде проводитися реалізація престижних товарів та надання послуг високої якості по високих цінах. Зручне розташування комплексу в центрі міста забезпечить швидкий обіг коштів та великі обсяги реалізації.

Ціни на деякі види товарів та послуг плануються наступні: хліб – 1,09 грн.; булки різних видів – від 0,39 грн. до 1,4 грн.; ковбасні вироби – від 8,56 грн. до 29, 87 грн.; готельні послуги – від 70 грн. до 250 грн. за добу; послуги у сфері сервісного обслуговування та ремонту транспортних засобів, зокрема – комплексний огляд транспортного засобу – 53 грн., ремонт – від 40 грн. до 560 грн.; при торгівлі промисловими товарами ціни будуть встановлюватися залежно від ціни закупки у оптовика та встановленої націнки; здача невикористаних площ в оренду – 3000 грн./міс.; розважальні послуги, наприклад, вхідний квиток на дискотеку – 10 грн., сауна – 50 грн./год., басейн – місячний абонемент – 35 грн.

Прогнозні обсяги реалізації

Плануються наступні річні обсяги реалізації продукції і послуг.

Виробництво хлібобулочних виробів – 445 тис. грн.; виробництво ковбасних виробів та м’ясних напівфабрикатів – 1335 тис. грн.; послуги у сфері громадського харчування – 430 тис. грн.; готельні послуги – 1410 тис. грн.; послуги у сфері сервісного обслуговування та ремонту транспортних засобів – 429 тис. грн.; оренда – 373 тис. грн.; магазини по торгівлі продовольчими товарами – 1359 тис. грн.; магазини по торгівлі промисловими товарами – 15886 тис. грн.; дискотека – 297 тис. грн.; сауна – 178,9 тис. грн.; кегельбан – 118 тис. грн.; казино – 235 тис. грн.

Стратегія просування на ринок

Стратегія просування на ринок буде спрямована на споживача і заснована на принципах "все для клієнта" та "клієнт завжди правий". Серед шляхів приваблювання споживачів буде використання реклами через засоби масової інформації (газети, радіо, телебачення), встановлення світлових рекламних щитів, реалізація товарів в кредит та на умовах консигнації.

Виробничий план

Забезпеченість земельними площами (ділянкою) становить 0,2497 га на умовах постійного користування.

Таблиця 11

Характеристика

Транспортні зв'язки

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes