Побудова багатофункціонального комплексу, Детальна інформація

Побудова багатофункціонального комплексу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 50
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 48.1
Скачувань: 1116
Призначення і область використання, перспективність випуску: приміщення, яке буде використовуватися для надання банківських послуг, буде збудоване за всіма вимогами банківської справи. Короткий опис та основні характеристики: на 0-му поверсі буде знаходотися скарбниця та господарські приміщення для забезпечення збереження цінностей та роботи банку; на 1-му поверсі будуть знаходитися операційні та кредитні зали для обслуговування фізичних осіб; на 2-му поверсі буде здійснюватися операційне та кредитне обслуговування юридичних осіб. Конкурентоздатність послуг та можливості підвищення конкурентоздатності: приміщення банку знаходиться в центральній частині міста Луцька на головній осі: Київський майдан - Театральний майдан, буде забезпечено окремим входом та можливістю під'їзду для клієнтів та працівників банку. Значною перевагою є висока ділова активність.

Ступінь готовності: наявність проектної документації та розпочато будівельні роботи. Безпека та екологічність: приміщення будуть побудовані згідно вимог, що ставляться до таких приміщень. Особливості оподаткування та наявність пільг: оподаткування на загальних підставах.

Послуги в сфері сервісного обслуговування та ремонту транспортних засобів.

Назва послуг: ремонт та сервісне обслуговування транспортних засобів як вітчизняного, так і імпортного виробництва.

Призначення і область використання, перспективність випуску: послуги будуть надаватися для власників транспортних засобів, які будуть користуватися послугами торгового комплексу "Захід" та всіх бажаючих.

Можливість імпорту: при ремонті та сервісному обслуговуванні будуть використовуватися запчастини та розхідні матеріали як вітчизняного так і імпортного виробництва.

Короткий опис та основні характеристики: ремонтні роботи та сервісне обслуговування будуть проводитися на трьох постах з кількістю обслуговуючого персоналу 5 чоловік. Фаховість працівників дозволятиме проводити як дрібні, так і серйозні ремонти транпортних засобів.

Таблиця 8

Конкурентоздатність продукції (послуг)

Порівняльні Показники Порівняльна характеристика з продукцією фірм-конкурентів (моя продукція: "+"-краща, "0"-рівно, "—"-гірша)

Фірма: АТ "Волинь-Лада" Фірма: АТ "Волинь-Авто"

1. Якість обслуговування

0

+



2. Асортимент послуг

+

+



3. Зручність для клієнта

+

0



4. Терміни виконання

+

+





Можливості підвищення конкурентоздатності: низькі ціни, висока якість послуг, використання запчастин провідних виробників, проведення робіт під час обслуговування клієнта в торговому комплексі "Захід", виконання робіт в короткі терміни.

Ступінь готовності: наявність проектної документації та розпочато будівництво.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes