Побудова багатофункціонального комплексу, Детальна інформація

Побудова багатофункціонального комплексу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 50
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 48.1
Скачувань: 1118
2. Ціна

+

+

+



3. Оформлення вітрин

+

+

0



4. Розміщення +

+

+





Можливості підвищення конкурентоздатності: розміщення в центральній частині міста Луцька на головній осі: Київський майдан - Театральний майдан.

Ступінь готовності: наявність проектної документації та розпочато будівельні роботи.

Безпека та екологічність: торгівля буде проводитись екологічно чистими товарами.

Умови поставки та упаковка: підприємство буде забезпечуватися товарами шляхом гуртової закупівлі у виробників та імпортерів.

Особливості оподаткування та наявність пільг: оподаткування на загальних підставах.

Послуги у сфері громадського харчування.

Назва послуг: громадське харчування.

Призначення і область використання, перспективність випуску: даний вид діяльності буде здійснюватися через ресторан, кондитерську-кафе, бар, снак-бар, дрінк-бар, пивний бар та ін.

Можливість експорту або заміщення імпорту: торгівля буде проводитися як товарами власного виробництва, так і привізними товарами вітчизняного та імпортного виробництва. Перевага буде надаватися товарам вітчизняного виробництва.

Короткий опис та основні характеристики: снак-бар буде самообслуговуючим закладом гастрономічного типу в якому проводитиметься продаж кулінарних виробів, а також холодних та гарячих напоїв; ресторан буде здійснювати реалізацію кулінарних і кондитерських виробів, алкогольних та безалкогольних напоїв; в дрінк-барі і в пивному барі будуть подаватися готові алкогольні напої та дрінки приготовлені барменом, пивний бар буде обладнаний спеціальним обладнанням для розливу пива; кондитерська-кафе торгуватиме кондитерськими виробами власного виробництва та морозивом.

Таблиця 6

Конкурентоздатність продукції (послуг)

Порівняльні показники Порівняльна характеристика з продукцією фірм-конкурентів (моя продукція: "+"-краща, "0"-рівно, "—"-гірша)

Фірма: Ресторан "Лучеськ" Фірма: Ресторан "Світлофор" Фірма: Ресторан "Театральний"

1. Рівень обслуговуваня

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes