Побудова багатофункціонального комплексу, Детальна інформація

Побудова багатофункціонального комплексу
Тип документу: Реферат
Сторінок: 50
Предмет: Менеджмент
Автор: фелікс
Розмір: 48.1
Скачувань: 1117
Безпека та екологічність: бокси будуть забезпечені місткостями для збирання відпрацьованих мастил та інших матеріалів і вивезення їх в місця переробки спеціальним автотранспортом.

Умови поставки та упаковка: запасні частини, які будуть використовуватися під час ремонтів та сервісного обслуговування будуть закуповуватися гуртовими партіями у провідних виробників відповідно до потреб.

Гарантія та сервіс: сервісне обслуговування буде виконуватися на високому професійному рівні.

Особливості оподаткування та наявність пільг: оподаткування на загальних підставах.

Розважальні послуги та послуги в сфері грального бізнесу.

Назва послуг: розважальні послуги та послуги в сфері грального бізнесу.

Призначення і область використання, перспективність випуску: послуги будуть надаватися для всіх бажаючих відвідувачів торгового комплексу "Захід".

Можливість експорту або заміщення імпорту: розважальні заклади будуть забезпечуватися цікавими розважальними програмами.

Короткий опис та основні характеристики: дискотека буде знаходитись на 5-му та 6-му поверхах, де будуть розміщені танцювальні зали, сцена, та інші розважальні атрибути. Тут же будуть знаходитися бар-морозиво та коктейль-бар. Для любителів гострих відчуттів в торговому комплексі будуть розміщені кегельбан на 2 доріжки, бар на 20 посадочних місць та казино. Для сімейного відпочинку передбачені сауна та басейн. Всі послуги будуть надаватися на високому рівні.

Можливості підвищення конкурентоздатності: розміщення в центральній частині міста Луцька на головній осі: Київський майдан - Театральний майдан, великий асортимент послуг, низькі ціни, цікаві дозвільні програми, відсутність поблизу аналогічного розважального комплексу.

Наявність або необхідність ліцензування надання послуг: при необхідності буде отримана ліцензія на гральний бізнес.

Ступінь готовності: наявність проектної документації та розпочато будівництво.

Особливості оподаткування та наявність пільг: оподаткування на загальних підставах.

Аналіз ринку збуту продукції (послуг)

Ринок збуту продукції та надання послуг розрахований на кінцевого споживача - жителів Волинського регіону та гостей м. Луцька. В зв'язку з тим, що торговий комплекс "Захід" буде свого роду єдиним супермаркетом такого рівня в м. Луцьку планується зайняти монопольне становище на ринку та захопити до 31 % ринку у сферах торгівлі промисловими та продовольчими товарами.

Маркетинг та збут продукції (послуг)

Вимоги до споживчих властивостей продукції (послуг)

Клієнтами торгового комплексу "Захід" будуть як жителі Волинської області так і заїжджі. Основну частину ринку будуть займати товари та послуги, що будуть продаватися для кінцевого споживання. Для приваблення максимальної кількості клієнтів будуть проводиттись рекламні кампанії в засобах масової інформації.

Таблиця 9





h\x0153

h\x0153

h\x0153

h\x0153

h\x0153

h\x0153

h\x0153

h\x0153

h\x0153

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes