Звіт про проходження педагогічної практики, Детальна інформація

Звіт про проходження педагогічної практики
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Педагогіка
Автор: фелікс
Розмір: 30.6
Скачувань: 8136
люблю писати комп’ютерні програми .

Найулюбленіша книга: “Смертельные миры” ( Гаррісон ).

Найулюбленіший фільм : “Правдивая ложь” .

9. Збираюсь поступати до КПІ ( на факультет інформатики та обчислюваль-

ної техніки ), після цього знайти роботу програміста

На основі відповідей складемо таблицю особистого розвитку респондента

Петренко Олексій Романович (27.12.99).

Основні дати Події Переживання за подією

21.01.83 День мого народжен-ня Мама казала , що я дуже голосно плакав

1.09.90 Перший дзвоник Ще одинадцять років попе-реду

Літо 1989 Подорож до Криму Непомірна радість . Перший раз побачив море

Літо 1997 Поїздка дикарем на Азовське море Відчував себе Робінзоном Крузо



Характеристика респондента .

Респондентом виступає учень 11-го класу Петренко Олексій Романович. На протязі свого життя він постійно відчував вплив однолітків. До шести років він ходив до дитячого садка, потім пішов до школи, де з’явилися друзі. Саме це вплинуло на становлення його характеру. Олексій комунікабелен, любить знаходитись у великій компанії , де намагається займати активну позицію .

Можна зробити висновок, що Олексій життєрадісна і оптимістична людина, про це говорить те, що він жодного разу не пригадав негативної події у своєму житті. Він досить незалежна людина, в усякому разі прагне до цього.

Олексій самостійно обирає свій шлях у житті, але при цьому він розуміє, що для цього необхідно отримати освіту. Серед шкільних предметів він виділив такі предмети як математика, комп’ютерна техніка і креслення. Значною мірою це говорить про математичний склад розуму, розвинуту логіку мислення. Але треба зауважити, що Олексі має деякі складності з предметами як хімія, а також гуманітарними ( українська мова ). У відповідності до своїх нахилів він обрав професію програміста. Хоча для прийняття остаточного рішення ще є час, він навіть не може уявити собі, що буде займатись чимось іншим. Це говорить про його цілеспрямованість. У спілкуванні Олексій завжди займає активну позицію, проявляє ініціативність при знайомстві з новими людьми. У колективі являється не тільки активним учасником, але й гарним організатором.

ОЦІНКА КОМУНІКАТИВНИХ ЗДІБНОСТЕЙ І ОРГАНІЗАТОРСЬКИХ НАХИЛІВ В ПРОЦЕСІ ПЕРВИННОЇ ПРОФКОНСУЛЬТАЦІЇ .

Для оцінки потенційних можливостей особистості , її здібностей на етапах первинної профконсультації необхідно прискіпливо проаналізувати різні анкетні дані, особливо ті, що стосуються успішності навчання, досвіду, успіхи позанавчальної і позашкільної діяльності, а також використовується анкета для оцінки комунікативних і організаторських нахилів .

Комунікативність - як риса особистості, риса характеру людини має розвиток на основі товарискості, яка закріпляється в поведінці і є передумовою формування таких якостей особистості, як спрямованість на спілкування, інтерес до людей, соціальна пецепція ( сприймання ), рефлексія, емпатія. Всі ці якості можна вважати необхідними для роботи в сфері спілкування з людьми, а також в інших сферах, де робота пов’язана з керівництвом і організацією .

Організаторські нахили мають прояв в здатності до самостійного прийняття рішення, особливо в складних ситуаціях, в ініціативності діяльності і спілкуванні, в плануванні діяльності .

Респондент : Петренко Олексій Романович

Вік 16 років , дата опитань 27.12.99.

Відповіді занесемо у наступну таблицю :

1. + 5. + 9. + 13. + 17. + 21. - 25. + 29. + 33. + 37. +

2. + 6. + 10. + 14. + 18. + 22. + 26. + 30. + 34. + 38. +

3. + 7. - 11. - 15. - 19. + 23. - 27. - 31. - 35. - 39. -

4. - 8. - 12. - 16. + 20. - 24. - 28. - 32. - 36. + 40. -



Відповідно до дешифратора необхідно підрахувати кількість відповідей по рядках : позитивних по першому та другому рядках , негативних - по третьому і четвертому .

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes