Довідка - розрахунок митної вартості, Детальна інформація

Довідка - розрахунок митної вартості
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 12
Скачувань: 1657
(назва)

4.4. Зміна розміру статутного фонду здійснюється з ухвали вищого органу підприємства - Ради засновників (Правління). Зазначений фонд може поновлюватися за рахунок надходжень від власної господарської діяльності Спільного підприємства, а при потребі - за рахунок додаткових вкладів Учасників.

4.5. За згоди обох сторін Учасники можуть зробити свої ^внески до статутного фонду підприємства як майно і права, а також у формі фінансових коштів на його поточний рахунок у Зовнішекономбанку (Національному банку України). За одностайною ухвалою Правління вклади можуть бути зажадані у формі часткових або одноразових внесків згідно з потребою Спільного підприємства.

4.6. Оцінка матеріальних цінностей, що вносяться Учасниками Спільного підприємства на рахунок їх вкладів, робиться у договірних цінах з урахуванням цін світового ринку.

5. Обчислення, розподіл прибутків і збитків, утворення фондів

5.1. Прибуток, який отримало Спільне підприємство як результат його господарської діяльності, після вирахування амортизаційних відрахувань, використовується для створення фонду Спільного підприємства і для розрахунку з державним бюджетом України.

5.2. Частина прибутку, що залишилась, поділяється між Учасників пропорційно до їх паїв у статутному фонді.

5.3. Спільне підприємство має право перерахувати належний на пай іноземного Учасника прибуток, переведений у _____________________________ через чотири тижні

(назва валюти)

після затвердження Правлінням відповідного балансу, при наявності валютних коштів на його рахунку.

5.4. Можливі збитки Спільного підприємства покриваються з його резервного фонду. При нестачі коштів резервного фонду для покриття збитків ухвалу про джерела їх фінансування аж до зменшення статутного фонду приймає Правління Спільного підприємства.

6. Органи управління Спільного підприємства

6.1. Органи управління Спільного підприємства:

Рада засновників (Правління);

дирекція;

ревізійна комісія.

6.2. Вищим органом Спільного підприємства є Рада засновників (Правління). Вона складається з шести членів, кожен з яких є компетентним у галузі діяльності Спільного підприємства. Голова Правління має ухвальний голос.

Дирекція складається з громадян України і іноземних громадян. Генеральним директором є громадянин _______________________________________________________

6.3 Керівництво поточною діяльністю Спільного підприємства і виконання ухвал, що приймаються Радою засновників (Правлінням), здійснюється дирекцією на чолі з генеральним директором.

Генеральний директор призначається ухвалою Ради засновників (Правління) на підставі пропозиції іноземного Учасника. Генеральний директор здійснює керівництво поточною діяльністю підприємства на основі єдиноначальності в межах компетенції і прав, визначених Статутом і ухвалами Правління.

6.4. Контроль за фінансовою і господарською діяльністю Спільного підприємства здійснює ревізійна комісія, призначена Радою засновників (Правлінням).

6.5. Функції і завдання Спільного підприємства визначаються Статутом підприємства.

7. Обов'язки учасників стосовно Спільного підприємства

Для створення, здійснення і розвитку діяльності Спільного підприємства Учасники беруть на себе такі додаткові зобов'язання:

7.1. Український Учасник сприяє Спільному підприємству, надаючи за певну оренду додаткові виробничі, складські і інші допоміжні площі;

виділяючи у користування земельні ділянки для будівництва нових приміщень;

залучаючи потрібний персонал для виробництва, включно інженерів і інших технічних фахівців;

забезпечуючи за договірними цінами інфраструктурними послугами, у тому числі газом, водою, транспортними засобами;

обладнуючи Спільне підприємство достатньою кількістю підключень для телефонів, телексів, що дозволяють здійснювати прямий (у тому числі міжнародний) діловий зв'язок;

забезпечуючи безперебійне здійснення митних процедур, пов’язаних з діяльністю Спільного підприємства;

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes