Довідка - розрахунок митної вартості, Детальна інформація

Довідка - розрахунок митної вартості
Тип документу: Реферат
Сторінок: 5
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 12
Скачувань: 1653
16.4. В разі розірвання цього Договору Статут вважається таким, що втратив силу.

16.5. При ліквідації Спільного підприємства цей Договір втрачає силу.

17. Умови набирання чинності договору

17.1. Цей Договір набирає чинності після реєстрації Спільного підприємства у Міністерстві фінансів України.

17.2. Учасники зобов'язані негайно поінформувати один одного про здійснення реєстрації або перешкоди до реєстрації.

18. Інші положення

18.1. Кожен Учасник має самостійно власні видатки на створення Спільного підприємства. Інші видатки, у тому числі і на реєстрацію, несе Спільне підприємство.

18.2. Робочою мовою Спільного підприємства є ________

18.3. Кореспонденція скеровується на такі адреси:

а) Учасника України;

б) іноземного Учасника.

18.4. Важливі повідомлення одного Учасника іншому вважаються доставленими, якщо вони відправлені рекомендованим листом на одну з вищезазначених адрес при одноразовому переданні змісту телексом.

Якщо один з Учасників змінить свою адресу, він зобов'язаний інформувати про це іншого Учасника до того, як нова адреса набере чинності.

19. Висновкові положення

19.1. Учасники можуть передавати права і обов'язки, що випливають з цього Договору, третім особам при наявності письмової згоди інших Учасників.

19.2. До цього договору наявні такі додатки, що є його невід'ємною частиною: Статут Спільного підприємства; Договір про передання;

Додатки, що містять переліки майна, що вноситься кожним з Учасників до статутного фонду Спільного підприємства з зазначенням його опозиційної оцінки у договірних цінах з урахуванням цін світового ринку, а також суми фінансових коштів.

19.3. Зміни й доповнення до цього Договору будуть оформлюватися у письмовій формі і підписуватися уповноваженими на те особами кожним з Учасників.

19.4. Якщо одне з положень цього Договору є або стає недійсним, то це не є причиною для припинення дій інших положень. Недійсне положення повинне бути замінене на положення, припустиме у правному відношенні, близьким за сенсом до заміненого.

19.5. Укладено в м.Києві 1991 р. у двох примірниках українською, англійською і російською мовами, причому три тексти мають однакову силу.

За Учасника України За іноземного Учасника

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes