Облік основних засобів, Детальна інформація

Облік основних засобів
Тип документу: Реферат
Сторінок: 6
Предмет: Документація
Автор:
Розмір: 15.9
Скачувань: 1261
Для вирішення оперативних завдань бухгалтерського обліку пропонуємо вам скористатися можливостями програми Exel – додатка з пакета MS Office. Ця програма становить собою електронні таблиці, що дають можливість автоматично здійснювати різноманітні розрахунки, а також забезпечує інтерактивний зв’язок між даними різних документів, створених вами в середовищі Exel (електронних таблиць), наприклад, між “Табелем обліку робочого часу” і розрахунком заробітної плати робітнику-погодиннику, між “Авансовим звітом” і “Журналом-ордером №7” тощо. Це може істотно полегшити працю бухгалтера; наприклад, вам досить буде поставити в “Табелі обліку робочого часу” відпрацьовані дні або дні хвороби, а все інше машина зробить сама: і нарахує заробітну плату, і зробить утримання, виведе сальдо, складе проведення і зробить ще багато чого іншого – все те, що ви запрограмуєте. Причому таке програмування нескладне і не потребуватиме спеціальних знань, а створивши для себе “програму” один раз, ви зможете нею користуватися стільки часу, скільки вам потрібно, коригуючи її відповідно до змін у законодавстві. Є ще одна перевага – розрахунки, на які ви щодня або щомісяця тратите години, машина зробить за лічені частки секунди. Наполегливо радимо вам витратити час на вивчення цього матеріалу. Таким чином ви наділі полегшите собі роботу і зекономите набагато більше часу, ніж витратили, а також заощадите гроші, оскільки, створюючи документи в Exel, бухгалтерові не треба звертатися до розробника програми – усі необхідні коригування він може зробити сам, що дуже важливо в умовах мінливого законодавства.

До того ж ця програма є в будь-які оболонці Windows, а її можливості настільки великі, що можуть вирішити переважну більшість питань з ведення бухгалтерського обліку.

Ви думаєте, це для вас складно і недоступно? У цій статті ми постараємося переконати вас у протилежному. Отже, знайомтеся – Еxel.

Як увійти в Exel

Запустити програму Exel можна, натиснувши на ярличок з відповідним написом на екрані монітора або натиснувши кнопку “Пуск”, розташовану в лівому нижньому кутку екрана монітора, увійти в опцію “Програми” і клацнути лівою кнопкою мишки (далі – ЛКМ) на під опції з відповідною назвою (див. мал.1).

Пуск

Програми

Microsoft Exel

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes