Керівництво малим бізнесом і підприємництво, Детальна інформація

Керівництво малим бізнесом і підприємництво
Тип документу: Реферат
Сторінок: 12
Предмет: Менеджмент
Автор: Холявко Олексій
Розмір: 25.5
Скачувань: 2929


10. Невивченість вашого ринку і недооцінка конкуренції



З обмеженим часом і ресурсами ви повинні ретельно визначати тип замовника (споживача), якого ви обслуговуєте. Ваша стратегія маркетингу залежить від ефектного й ефективного доступу до тих людям, що як потенційні замовники хотіли б одержати вашу продукцію чи послуги.

Одне з питань, що допоможуть вам у визначенні вашої ринкової мети:

Які характеристики аудиторії для ваших ринкових цілей?

o Розташування (місцезнаходження)

o Вік

o Стать

o Доход

o Смаки

o Купівельні звички

o Купівельні альтернативи

o Цінова свідомість

o Мотивації і т.д.

Вичерпно і реалістично аналізуйте конкурентів у ракурсі з достоїнств і недоліків, і на цій основі покористуйтеся з вашої конкурентноздатності, щоб досягти й обслужити споживачів. Намагайтеся одержати зворотний зв'язок від замовників щодо способів поліпшити їхнє обслуговування. Використовуйте "гвинтівку, а не дробовик", щоб досягти точної мети в рекламі вашого специфічного бізнесу на ринку.



11. Чому запозичення в борг не рішення проблеми готівки



Безупинне запозичення може іноді приводити до тимчасового скриття проблем, викликаних збитковосттю. Заколисуючи в помилковому почутті гарних позицій з запозиченими додатковими коштами, підприємець ніколи не буде ретельно досліджувати рентабельність і керування кредитами, поки це вже не буде пізно. Криза грошей, викликана стійкими втратами, серйозною дебіторською заборгованістю чи припиненням кредиту від постачальників вимагає підвищеної негайної уваги від керівника.



12. Порушення виплати податків на заробітну плату службовців



Це один з найшвидших способів наразитися на небезпеку саме існуванню вашої справи. Вживайте негайних заходів, щоб виплатити податки на зарплату службовців відповідно до податкових правил вашого регіону.



13. Технічна кваліфікація не гарантія успіху в бізнесі



Досвідчений зварник, електрик чи механік повинні також мати чи здобувати основні управлінські знання для досягнення успіху в бізнесі. Гарне керування часом, людьми, документами і грошима необхідно на додаток до технічних знань чи здібностей.



14. Поганий вибір товарно-матеріальних запасів

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes