Керівництво малим бізнесом і підприємництво, Детальна інформація

Керівництво малим бізнесом і підприємництво
Тип документу: Реферат
Сторінок: 12
Предмет: Менеджмент
Автор: Холявко Олексій
Розмір: 25.5
Скачувань: 2928
Визначите головні проблеми і ризики, зв'язані з вашою майбутньою компанією. Використовуйте ці проблеми і ризики для ілюстрації ваших добре продуманих рішень і планів виходу з небезпечних ситуацій.

Опишіть майбутні потенційні можливості бізнесу.



Ще один критичний елемент у пошуках успіху в малому бізнесі це відповідність ваших потреб вашим здібностям. Ви повинні бути реалістичні, і не витрачати час, гроші і зусилля на постановку якогось бізнесу чи реалізацію ідеї, що не підходять для вас. Успіх задуманого залежить від особистої самокритичної оцінки власних можливостей. Це повинно бути зроблене до того, як ви приступите до детального пророблення якоїсь ідеї чи бізнесу.



Розвиток "вашої" ділової концепції



Наступна схема дій повинна показати вам, де має бути даний старт у розвитку вашої нової ділової концепції. Ця схема розбита на п'ять фаз, де кожна фаза дає вам інформацію, необхідну для початку і просування нового бізнесу.



Фаза перша - генерація нової ідеї лежить в основі вашої справи. Необхідність у продукції чи послузі кожної справи визначається підприємцем. Підприємець може почати самостійну справу шляхом купівлі вже існуючого бізнесу ( подальше обговорення цього варіанта піде з аналізу "Який бізнес задовільняє вашим індивідуальним потребам і здібностям". Цей аналіз буде охарактеризований далі в наступних розділах).

Чи може підприємець почати власний бізнес з "чистого листа", із самого початку ( більш детальне обговорення цього варіанта також буде приведено пізніше).



Фаза друга - розвиток концепції - ринкова життєздатність.

Ринкові дослідження - подальше обговорення по дослідженнях ринку буде в розділі, названому " Ринкові дослідження робляться просто".

o Ідентифікація цілей ринку.

o Сегментація ринку.

o Спробна реалізація ( новий продукт).



Фаза третя - складання бізнес-плану.



Фаза четверта - організація ваших вимог по фінансуванню.

o Акціонерні фонди.

o Ваші власні засоби.

o Родина і друзі як інвестори.

o Компаньйони.

o Об'єднання і продаж акцій.

o Ризиковий капітал.

o Боргове фінансування.

o Термінові боргові зобов'язання.

o Короткострокові боргові зобов'язання.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes