Керівництво малим бізнесом і підприємництво, Детальна інформація

Керівництво малим бізнесом і підприємництво
Тип документу: Реферат
Сторінок: 12
Предмет: Менеджмент
Автор: Холявко Олексій
Розмір: 25.5
Скачувань: 2929












Анкоридж

Підприємництво і керівництво малим бізнесом



Тепер більше чим коли-небудь, існує потреба забезпечити навчання і підвищити утворення власників малого бізнесу.

Дана інформація дозволяє окреслити основне коло необхідних знань, що повинні бути отримані при вивченні курсу по керівництву малим бізнесом. Ця інформація була підготовлена для забезпечення кращого розуміння тих інструментальних засобів, що необхідні для підготовки потенційного підприємця з відповідною кваліфікацією.

Ця інформація була підготовлена з використанням різних публікацій і практичних прикладів і включила в себе досвід викладання курсу по керівництву малим бізнесом, що читається в Університеті Аляска Анкоридж. Необхідно розуміти, що дана інформація не призначена для відповіді на всі питання по всіх проблемах у тих складних умовах, з якими зіштовхується підприємець малого бізнесу. Але вона може виступати як путівник для потенційних власників малого бізнесу і допомогти виявити ті області, що їм необхідно проробити надалі більш детально.

Цей матеріал не розроблений для публікації. Єдина мета, що ставилася, він може бути використаний як конспект лекцій для їхнього читання на короткострокових курсах по керівництву малого бізнесу. Також необхідно підкреслити, що цей матеріал не адресований для розкриття всіх ключових елементів керування малим бізнесом.

Підприємець



Одним із ключових елементів реалізації будь-якої ділової угоди є підприємець як такий. Не кожний може вижити у світі бізнесу. Мрія про організацію власної справи універсальна, особливо в умовах високого безробіття.

Варто відзначити, що приблизно 75% усіх підприємців, що починають малий бізнес у США, розоряються протягом перших 18 місяців активності. Відомо, що з цих 75%, що розоряються, приблизно 90% приходиться на погане керування участі партнерів у справі. І далі з цих 90% невдало керованих партнерств приблизно 50% зв'язано з загальною не компетенцією власників підприємств.

Але навіть з цією статистикою число нових підприємницьких починань росте з кожним роком. Тут явно відчувається, що з відповідним навчанням і утворенням підприємців число невдач скорочується, і усе більше і більше число підприємців починає вивчати інструменти, необхідні для ведення бізнесу і виживання в діловому житті.

Є дві основні причини, чому люди не вибирають для себе шлях самостійного бізнесу, а воліють працювати на інші.

Перша - побоювання невдачі. Одним типом таких підприємців, що не зважуються використовувати свої можливості процвітати, є ті, хто бояться невдачі. Багато хто стримані у використанні їхнього повного потенціалу тому, що вони зневірилися у своїх здібностях домогтися успіху. У деяких підприємців перешкоди зв'язані з тим, що вони претендують на досить високий успіх, але перспектива невдачі змушує їх стримувати себе, тому що вони бояться упустити себе в очах суспільної думки. Коли їх запитують, чому вони не почали власного бізнесу, що планували, вони знаходять різні види виправдань і скарг щодо тих труднощів і перешкод, що підстерігають їх на цьому шляху: дуже мало часу, інші невідкладні задачі, недолік ресурсів, і так далі. Проведіть ваше опитування студентів і підготуйте їх для обговорення й аналізу даного матеріалу.

Друга - побоювання успіху - деякі підприємці випробують двоїсте почуття щодо успіху: вони хочуть і не хочуть процвітати. У той час як люди, що бояться невдач, воліють відступати перед ситуаціями конкуренції і перед тим ризиком, що зв'язаний зі спробами поліпшити ці ситуації, люди, що бояться успіху, у загальному схвально відносяться до дій, орієнтованим на досягнення успіху. Багато цих людей надзвичайно честолюбні, і вони в принципі хотіли б реалізувати себе для досягнення своїх цілей. Але як тільки вони домагаються будь-якого значного прогресу на шляху до бажаної цілі, вони почувають потребу загальмувати цей успіх, тому що бояться стрімко зростаючої відповідальності за результати їхньої справи.



Проведіть ваше опитування по даній темі, і підготовте студентів для відповідей і відкритої дискусії по порушених питаннях.





Чому люди активно шукають самостійну роботу ?



Є дві основні причини, чому люди активно шукають самостійної роботи:

1) забезпечити базовий доход для їхнього власного виживання (тобто на продовольство, одяг, соціальний захист, забезпечення в екстремальних випадках і т.д.)

2) спробувати самореалізуватися в підприємництві на відміну від роботи, що не приносить достатнього психологічного задоволення.

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes