Керівництво малим бізнесом і підприємництво, Детальна інформація

Керівництво малим бізнесом і підприємництво
Тип документу: Реферат
Сторінок: 12
Предмет: Менеджмент
Автор: Холявко Олексій
Розмір: 25.5
Скачувань: 2929
5. Труднощі збору дебіторської заборгованості



Встановіть прозору кредитну політику, і не направляйте щораз співробітника по кредитах до продавців. Визначайте "вік" балансу дебіторської заборгованості кожен місяць по робочій відомості, складеної в такий спосіб:

o Телефон

o Назва рахунка

o Баланс

o Період

- 31-60 днів

- 61-90 днів

- 90 днів і більш

1.

2.

3.

4.

6. Затримка в проведенні переоцінки



7. Не хватка часу для керівництва



Це ненормально для підприємців малого бізнесу, стати "такими зайнятими, щоб не стежити за тим, як робляться гроші". Завжди віддавайте високий пріоритет для "часу" по плануванню, керуванню і контролю за бізнесом. Учиться, як знаходити час для управлінських справ і розвитку, відвідуючи семінар з питань організації контролю часу бізнесмена.



8. Байдужність службовця до замовників



Це по статистиці причина 67% неповернення замовників у магазин за новими покупками. З'ясуєте, чи усі ваші службовці виконують важливу роль у процесі продажу. Безупинні курси й огляди є необхідними для правильної орієнтації працівників і підтримки іміджу вашої фірми. Проводьте з людьми у вашому бізнесі відповідні бесіди по мотивації їхньої діяльності і знаходьте час для інструктажу нових працівників.



9. Використання оборотного капіталу як засобу довгострокового

користування і капіталовкладень



Оборотний капітал складається з оборотних коштів мінус короткострокові зобов'язання. Оборотні кошти включають готівку, оборотні фонди, дебіторську заборгованість і інші засоби, легко обертаємі в гроші. Короткострокові зобов'язання - зобов'язання оплати, що приєднуються до платежу в межах року. Будь-яка компанія має потребу в сильному положенні оборотного капіталу протягом періодів "напруженості" із грошима, сезонних коливань і невизначеності. При виснаженні оборотного капіталу, затрачуваного на покупку устаткування, реконструкції й інвестиції в нерухомість, може виникнути ситуація нездатності фірми виконати короткострокові зобов'язання, погасити облігації, перебороти непередбачені проблеми. Навчитеся, як читати і розуміти відомості потоку готівки і балансових звітів. Це дасть можливість для вас планувати вихід з тих важких ситуацій, що згадувалися вище.





The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes