Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 34.5
Скачувань: 744
35 - "Упроваджено";

53 - "Не впроваджено".

У полі 5040 "Вид звітного документа" - проставляється код документа:

91 - "Заключний звіт";

37 - "Пояснювальна записка";

19 - "Без звіту".

У полі 5715 "Мова документа" - проставляється код мови звітного документа:

720 - "Українська мова";

570 - "Російська мова";

045 - "Англійська мова".

У полі 5742 "Кількість сторінок" - вказується загальна кількість сторінок у звіті, пояснювальній записці.

У полі 7209 "Комплексність роботи (цифрами)" - проставляється відповідний код:

17 -"Головний виконавець";

71 - "Співвиконавець".

У полі 7210 "Державний реєстраційний номер роботи головного виконавця НДР (ДКР)" - при заповненні карти співвиконавцем указується державний реєстраційний номер роботи, що зареєстрована головним виконавцем НДР (ДКР).

У полі 2142 "Співвиконавці" - при заповненні ОК головним виконавцем НДР (ДКР) подаються (через крапку з комою) такі відомості про співвиконавців НДР (ДКР): ідентифікаційній код за ЄДРПОУ, повна назва співвиконавця із зазначенням його адреси.

5535 "Умови поширення в Україні" - проставляється код, що регламентує умови поширення звітної документації в Україні, які визначені власником результатів НДР (ДКР):

35 - "Без відшкодування";

44 - "За оголошеною вартістю";

53 - "За договірною ціною".

54 - "Передача стороннім організаціям забороняється".

Якщо зазначено код 35 "Без відшкодування", власник результатів роботи передає УкрІНТЕІ право на поширення поданої ним звітної документації без відшкодування.

Якщо зазначено код 44 "За оголошеною вартістю", власник результатів роботи визначає відпускну ціну і надає УкрІНТЕІ право на виконання посередницьких функцій щодо пошуку споживачів.

Центральні органи виконавчої влади забезпечуються інформаційними матеріалами із зазначеного масиву документів безплатно.

Якщо зазначено код 53 "За договірною ціною", то звітні документи до УкрІНТЕІ не подаються. Власник результатів роботи залишає за собою право на поширення звітної документації за договірною ціною, надаючи УкрІНТЕІ право на поширення тільки сигнальної інформації про результати роботи.

Умови поширення "За договірною ціною" не поширюються на звітні документи про НДР і ДКР, що були виконані за рахунок коштів державного бюджету.

Якщо зазначено код 54 "Передача стороннім організаціям забороняється", то звітні документи подаються в УкрІНТЕІ, але власник результатів роботи залишає за собою право на поширення звітної документації, надаючи УкрІНТЕІ право на поширення тільки сигнальної інформації про результати роботи.

У полі 5211 "Умови передачі зарубіжним країнам" - проставляється код, що регламентує умови передачі звітної документації за кордон, які визначені власником результатів НДР (ДКР):

55 - "Без відшкодування";

64 - "За оголошеною вартістю";

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes