Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002), Детальна інформація

Про затвердження Порядку державної реєстрації та обліку відкритих науково-дослідних, дослідно-конструкторських робіт і дисертацій (11.01.2002)
Тип документу: Реферат
Сторінок: 17
Предмет: Закони України
Автор: Олексій
Розмір: 34.5
Скачувань: 744
|Підпис М.п.

ВИМОГИ

ДО ОФОРМЛЕННЯ ОБЛІКОВОЇ КАРТКИ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ І

ДОСЛІДНО-КОНСТРУКТОРСЬКОЇ РОБОТИ

Для облікової картки НДР і ДКР (далі - ОК) використовуються бланки формату А4, щільність паперу 60-80 г/ кв. м. ОК розбита на поля, які мають цифрові коди. У кожному полі виділено зони для заповнення. Текст у картці друкується на друкарській машинці або на комп'ютері. Шрифт має бути чітким, контрастним, висотою не менше 1,8 мм.

При заповненні картки слід суворо дотримуватися формату відповідного поля. Вертикальну риску, яка поділяє картку навпіл, при заповненні перетинати не дозволяється.

Усі поля ОК заповнюються українською мовою.

В ОК фіксуються такі дані:

У полі 5013 "Облікова картка" - проставляється цифровий код:

02 - "ОК зі звітом про НДР (з пояснювальною запискою до ДКР)";

03 - "ОК без звіту про НДР (без пояснювальної записки до ДКР)".

У полі 5256 "Особливі позначки" - проставляється цифровий код, який відповідає режиму доступу до інформації з НДР (ДКР), що міститься в ОК, зі словесним розшифруванням:

5 - "Відкрита";

4 - "Конфіденційна";

1 - "Для службового користування"

У полі 5418 "N, дата супровідного листа" - проставляються (через крапку з комою) вихідний номер супровідного листа виконавця НДР (ДКР) і дата відправлення ОК до УкрІНТЕІ. Дата проставляється відповідно до вимог Примірної інструкції з діловодства в міністерствах, інших центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.97 N 1153 ( 1153-97-п ).

У полі 5436 "Державний реєстраційний номер" - вказується державний реєстраційний номер роботи, за якою подається ОК.

Відомості про виконавця НДР (ДКР):

У полі 2457 "Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ" - виконавець НДР (ДКР) проставляє ідентифікаційний код за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України.

Фізична особа - виконавець НДР (ДКР) - вказує ідентифікаційний код за Державним реєстром фізичних осіб.

У полі 2151 "Назва (1 - українською мовою, 2 - російською мовою, 3 - англійською мовою)" - вказується назва організації - виконавця НДР (ДКР).

У полі 2358 "Скорочена назва " - вказується скорочена назва організації -виконавця НДР (ДКР).

У полі 2655 "Адреса" - вказується адреса (поштовий індекс, область, район, місто, вулиця, будинок, помешкання) виконавця НДР (ДКР).

У полі 2934 "Телефон" - вказується номер телефону виконавця НДР (ДКР).

У полі 2394 "E-mail" - вказується адреса електронної пошти виконавця НДР (ДКР).

У полі 1332 "Скорочена офіційна назва міністерства (іншого центрального органу виконавчої влади), якому підпорядковується організація - виконавець НДР (ДКР)" - вказується назва органу виконавчої влади, якому підпорядковується організація - виконавець НДР (ДКР). Підприємства з недержавною формою власності вказують назву місцевого органу виконавчої влади, в якому вони зареєстровані.

Відомості про власника результатів НДР (ДКР):

У полі 2459 "Ідентифікаційний код за ЄДРПОУ" - виконавець НДР (ДКР) проставляє код організації - власника результатів НДР (ДКР) за Єдиним державним реєстром підприємств та організацій України.

Якщо власником результатів НДР (ДКР) є фізична особа, то вказується її ідентифікаційний код за Державним реєстром фізичних осіб.

У полі 2153 "Назва" - вказується назва організації - власника результатів НДР (ДКР).

The online video editor trusted by teams to make professional video in minutes